Mustafa Denizli: Bana gelme Burak Yılmaz

Mustafa Denizli: Bana gelme Burak Yılmaz

Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçında attığı golden sonra kendisine koşan Burak Yılmaz'a, taraftarları işaret ederek, "Bana değil onlara git" dedi. Denizli ayrıca, bazı futbolcularının eleştirdiği eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na sahip çıktı. 

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, 'farkını' Kasımpaşa maçında bir kez daha gösterdi.

Karşılaşmanın 13. dakikasında Podolski'nin pasında sarı kırmızılı takımı 1-0 öne geçiren golü atan Burak Yılmaz, golden sonra sevincini paylaşmak üzere Denizli'ye doğru koşmaya başladı.

15-11/30/denizli-burak-yilmaz.jpegBurak Yılmaz, Denizli'nin gelme talebine rağmen, attığı golü hocasıyla kutladı. / FOTOĞRAF: LİG TV

Ancak tecrübeli teknik adam eliyle 'dur, bana değil taraftarlara git' diyerek tribünleri işaret etti. Ancak Burak Yılmaz bu işarete rağmen hocasına koşup ona sarıldı.

"Futbolcuların öyle konuşmaları doğru değil"

Mustafa Denizli ayrıca, futbolculardan Sneijder, Muslera, Burak, Semih ve Yasin'in, "Onun döneminde iyi çalışmıyorduk" sözleriyle eleştirdiği eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na da sahip çıktı. 

Hamzaoğlu aleyhine konuşan oyuncuları eleştiren Denizli, bu tür ayrılıkların ardından konuşmayı doğru bulmadığını belirterek, "Futbolcuların açıklamalarını ben takip etmedim. Neden böyle bir konuya girmek isterler, onu bilemiyorum. Dönem içerisinde şey yaparız. Yaşanmışlıklar, çocuklarımızı etkilememeli. Bir ayrılıktan sonra çok fazla konuşmamalı. Herkesin büyük hizmetleri geçmiştir. Bunlara takılmamak lazım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN