EGO’dan tüm Başkente uyarı! 3 ay boyunca kapatılacak! Seferler o güzergahlar üzerinden ilerleyecek

EGO’dan tüm Başkente uyarı! 3 ay boyunca kapatılacak! Seferler o güzergahlar üzerinden ilerleyecek

Ankara'da yaşayan vatandaşlara açıklama EGO Genel Müdürlüğü’nden geldi. Ankaralılar 3 ay boyunca o yolu kullanamayacak. Seferler ise o güzergah üzerinden devam edecek. İşte EGO açıklama detayları…

Ankara'da toplu taşıma kullanan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren açıklama EGO Genel Müdürlüğü'nden geldi. Resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama doğrultusunda yol yapım çalışmaları doğrultusunda kullanılacak güzergahlar hakkında bilgilendirme yaptı. İşte EGO açıklama detayları…

GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

EGO Genel Müdürlüğü resmi sayfasında yapılan açıklama doğrultusunda ”ÖZAL BULVARI, KARACAÖREN KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI YOL YAPIM ÇALIŞMASI DUYURUSU VE YOL GÜZERGÂHI DEĞİŞİKLİĞİ” başlığı altında önemli Bir açıklamada bulundu.

ego-otobus.jpg

4 Mayıs 2024 cumartesi günü başlayan yol yapımı çalışmalarının 3 ay boyunca süreceğini belirten EGO, alternatif güzergahlar için o yolları işaret etti. Ankara Kent merkezine gidiş istikameti üzerinde kullanılacak yol kapsamında Emek Caddesi, Esenboğa Havalimanı dönüşü istikametinde Lokman Sokak-1566. Cadde-Gazze Caddesi-Mavi Marmara Caddesi üzerinden geçiş sağlayarak Özal Bulvarı üzerinden hizmet verileceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN