Steam'den ücretsiz oyun! 800 lira değerindeki oyun ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek

Steam'den ücretsiz oyun! 800 lira değerindeki oyun ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebilecek

Steam de ücretsiz oyun furyasına eşlik ediyor! 800 lira değerindeki oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor! Üstelik ücretsiz olarak elde edilen oyun, kalıcı süre kütüphanede yerini alacak...

Steam, sevilen yapımları ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Kısa süreliğine erişime açılan son oyun ise strateji severleri mutlu edecek gibi görünüyor. SEGA tarafından yayınlanan Endless Legend, 23 Mayıs’a kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

ENDLESS LEGEND NASIL BİR OYUN?

steam-ucretsiz.jpg

Amplitude Studios tarafından geliştirilen Endless Legend, oyuncuları geniş bir fantezi dünyasına davet ediyor. Oyuncular, sekiz farklı medeniyetten birini seçerek imparatorluklarını kurma ve yönetme görevini üstleniyor. Şehirler inşa ederek, toprakları fethederek ve diplomatik ilişkiler yöneterek kendi krallıklarını inşa etmeye çalışıyorlar.

2014 yılında piyasaya sürülen ve Steam üzerinde 30 binden fazla olumlu incelemeye sahip olan Endless Legend, strateji oyunları tutkunları tarafından büyük beğeni toplamıştır. Oyun, ücretsiz olarak eklenen kütüphaneye kalıcı olarak dahil edilecek, böylece oyuncular 23 Mayıs’tan sonra da istedikleri zaman oynayabilecekler.

ENDLESS LEGEND DLC PAKETLERİ YÜZDE 80'E VARAN İNDİRİMDE

steam-ucretsiz-2.jpg

Ayrıca, Endless Legend’in DLC paketleri de büyük indirimlerle sunuluyor. Shifters ve Guardians gibi eklentiler, hafta sonuna kadar %80'e varan indirimlerle satın alınabilecek. Bu DLC'ler, yeni şampiyonlar, görevler ve mekanikler sunarak oyun deneyimini zenginleştiriyor.

Endless Legend’in ücretsiz indirme fırsatı ve büyük indirimler, strateji oyunları severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Oyunu indirmek isteyenler için son tarih 23 Mayıs!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN