Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: Galatasaray yeni golcüsünü Almanya'da buldu! 284 gol 271 asist...

Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: Galatasaray yeni golcüsünü Almanya'da buldu! 284 gol 271 asist...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefliyor. Aslan, yeni golcüsünü Almanya'da buldu.

Bu akşam Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında evinde Sivasspor'u ağırlayacak Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı takım, tarihe geçecek transfer hamlesi için düğmeye bastı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, önceliği golcü takviyesine verdi. Hücum hattına kaliteli isimleri kazandırmayı hedefleyen Galatasaray, yeni golcüsünü Almanya'da buldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Avrupa futbolunu sarsacak bir transfer hamlesi için kolları sıvadı. Süper Lig'in lideri, Alman devi Bayern Münih'in golcü ismi Thomas Müller'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekibin 34 yaşındaki süper yıldızın için şimdiden nabız yokladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 34 yaşındaki yıldız golcü, bu sezon Alman devinin forması altında 38 karşılaşmada görev alırken 7 gol 10 asiste imza attı.

Thomas neye sahip olduğumuzu çok iyi biliyor - Bayern Münih Başkanı Herber Hainer, Manchester United'ın ilgisine rağmen Thomas Müller'in takımda kalacağına inanıyor | Goal.com Türkçe

34 yaşındaki golcü futbolcunun Alman deviyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek. Aslan'ın bu durumu fırsata çevirerek golcü oyuncuyu kadrosuna katmayı hedeflediği ileri sürüldü. Futbol kariyeri boyunca toplamda 792 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 284 gol 271 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN