Ahmet Kural, Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya ifade verdi

Ahmet Kural, Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya ifade verdi

Oyuncu Ahmet Kural sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya ifade verdi. Sıla, geçtiğimiz hafta şikayette bulunarak 3 aylık koruma kararı aldırmıştı.

Sıla Gençoğlu'nun geçtiğimiz hafta sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü ileri sürerek savcılığa şikayette bulunmuştu. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan olayda karşılıklı yapılan açıklamaların ardından Ahmet Kural da ifade vermek için savcılığa çağırılmıştı.

18-11/05/20181105_2_33265585_38750779.jpg

Ahmet Kural şu sıralarda savcıya ifade verdi.

AHMET KURAL VE AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Savcılığa ifade veren Ahmet Kural, adliye çıkışında açıklama yaptı. Kural adına açıklamayı avukatı gerçekleştiriyor. Kural'ın avukatı, Sıla Gençoğlu'nun avukatını şikayet edeceklerini açıkladı.

18-11/05/ahmet-kural.jpg

Avukatının ardından kısa bir açıklama yapan Ahmet Kural, böyle bir olay nedeniyle anılmaktan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Kural, Türk yargısına güvendiğini belirterek, "Adil yargılanma hakkına saygı duyulmalı" dedi.

Ahmet Kural, "Haksızlığa uğramak, haksız olmaktan daha kötüdür" diyerek Sıla'nın iddialarına gönderme yaptı.

18-11/05/ahmet-kural-sila-siddet-unlu-destek-1541083673.jpg

NE OLMUŞTU?

Sevgili olan Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu, birlikteliklerinin başlaması ile birlikte sosyal medyada en çok konuşulan çiftler arasına girmişti. Ancak bu birliktelik kısa ömürlü olunca herkes şaşırmıştı. Ayrıldıktan bir süre sonra tekrar bir araya gelen çiftin evlenmesi dahi bekleniyordu. Sıla, son dönemde "Bir erkeğe bekar olmak yakışmaz" şeklinde bir açıklama yaparak, evlilik sinyali vermişti.

29 EKİM GECESİ

İddialara göre Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu, Kural'a ait evde büyük bir kavga etti. Bu kavga esnasında Ahmet Kural, Sıla'ya şiddet uyguladı. Kül tablası ile kafasına defalarca vurdu, yerlerde sürükledi. Bunun üzerine de Sıla'nın vücudunda yaralanmalar meydana geldi.

SAVCILIĞA ŞİKAYET

Bu olaydan 36 saat sonra Sıla Gençoğlu, avukatı ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelerek, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü ifade edip şikayetçi oldu. 3 aylık koruma kararı da aldıran Sıla, adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, "Ahmet Kural'dan şikayetçi oldum" dedi. Bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama daha yapan Sıla, "Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek" sözleriyle yaşadığı olayın boyutunun çok büyük olduğunu açıkladı. 

KURAL'DAN VİDEO AÇIKLAMA

 

Sıla'nın açıklamalarının ardından bir video yayımlayan Ahmet Kural, Sıla ile aralarında bir tartışma olduğunu kabul ederek, "Sadece kolunu tuttum. Şiddetli bir tartışma yaşadık. Onun haricindeki hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum" açıklamasına bulundu. Ahmet Kural daha sonra bir açıklama daha yaparak, "Başta Sıla olmak üzere böyle bir olayda adım geçtiği için tüm kadınlardan özür diliyorum" dedi.

AVUKAT SAVAŞLARI

Her iki tarafın avukatı yaşanan olayların basına ve kamuoyuna yansımasının ardından gündemi lehlerine kullanabilmek için çeşitli açıklamalar yaptı. Sıla'nın avukatı olayın basitleştirilmeye çalışıldığını iddia ederek kamuoyu oluşturmaya çalışırken, Ahmet Kural'ın avukatı ise masumiyet karinesinin yapılan haber ve ortaya atılan iddialar nedeniyle hiçe sayıldığını ileri sürdü.

18-11/05/ahmet-kural-sila-gencoglu-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN