Anime uyarlaması One Piece'in 2. sezon tarihi açıklandı! Netflix'te yayınlanacağı tarih belli oldu

Anime uyarlaması One Piece'in 2. sezon tarihi açıklandı! Netflix'te yayınlanacağı tarih belli oldu

Anime uyarlaması One Piece'in dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu! Netflix'te yayınlanacağı tarih açıklandı! İlgiyle takip edilen dizinin 2. sezon tarihi...

Netflix'in büyük beğeni toplayan One Piece anime uyarlaması için heyecan verici bir gelişme yaşandı. İlk sezonuyla izleyicileri büyüleyen dizi, ikinci sezon için onay aldı ve artık tarihi de belli oldu.

ONE PIECE 2. SEZON TARİHİ AÇIKLANDI

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre, One Piece'in ikinci sezonu 2025 yılında yayınlanacak. İlk sezonun muazzam popülaritesi, ikinci sezonun da büyük bir heyecanla beklenmesine neden oldu.

İkinci sezonun prodüksiyonunun Haziran ayında başlaması ve Ocak ayında tamamlanması planlanıyor. Bu, ilk sezonun çekim takvimine yaklaşık olarak uyuyor ve izleyicilere kesintisiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Netflix Live-Action One Piece Review: 7 Ups And 4 Downs

İlk sezonun ortak dizi sorumlusu Steven Maeda, ikinci sezonun yönetici yapımcılığını üstlenecek. Joe Tracz ise dizi yapımcılığını üstlenerek, daha önce Disney+'ta yayınlanan Percy Jackson serisinde de görev almıştı. Matt Owens ise ortak dizi sorumlusu olarak görevine devam edecek.

Bununla birlikte, Netflix daha önce One Piece animesi üzerinde çalışacağını duyurmuştu. Attack on Titan ve Spy X Family gibi başarılı işlere imza atan Wit Studio, bu yeni seri için hazırlıklara başladı. İzleyiciler, Wit Studio'nun yüksek kaliteli animasyon yeteneklerini bu yapımda da görmeyi bekleyebilirler.

Netflix'in One Piece ikinci sezonu için belirlenen tarih, anime tutkunlarını heyecanlandırdı. Diziye olan ilginin ve merakın devam etmesi beklenirken, izleyicilerin yeni maceralara olan sabrı test edilmeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN