Ayakkabınız ayağınızı vuruyorsa yeni ayakkabı almadan bunu deneyin! Bu sırrı ayakkabıcılar bile söylemiyor

Ayakkabınız ayağınızı vuruyorsa yeni ayakkabı almadan bunu deneyin! Bu sırrı ayakkabıcılar bile söylemiyor

Çok beğenerek aldığınız ayakkabınız ayağınızı vuruyorsa yeni ayakkabı almadan bunu deneyin. Herkesin şikayetçi olduğu ayakkabı vurmasına aslında kimsenin bilmediği çözüm yolları bulunuyor. İşte, ayakkabı vurmasına çözüm olan o yollar…

Çok beğenerek aldığınız ve giymeden yapamadığınız ayakkabılarınız ayağınızı vuruyorsa çözüm ne yeni ayakkabı almak da ne de o ayakkabınızı çöpe atmakta. Asıl çözüm aslında oldukça basit. İşte, duyunca hayatınızı kurtaracak ayakkabı vurmasına çözüm yolları…

TALK PUDRASI

Talk pudrası yüzeye uygulanan baskıyı hafifletir ve yanmalara son verir. Eğer çorap gerektirmeyen bir ayakkabınız varsa ve ayağınıza vuruyorsa pudra dökerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.

KALIN ÇORAP VE FÖN MAKİNESİ

Ayağınızı sıkan ayakkabıyı genişletmek için önce kalın çorapla ayakkabınızı giyin. Ardından fön makinesi ile ayağınızı sıkan bölgeleri ısıtın ve çorabınız soğuyana kadar yürüyün. Gerektiğinde bu işlemi birden fazla tekrarlayarak, ayakkabılarınızı esnetebilirsiniz.

ayakkabi-vurmasina-cozum.jpg

DEODORANT

Ayağınızın kenarı, topuk kemiğiniz ve parmaklarınız en çok hasar gören bölgelerdir. Ayağınız ve ayakkabınız arasındaki sürtünmeyi en aza indirgemek için problemli bölgelere deodorant sürün.

SİLİKON KALIPLAR

Eczanelerde ve güzellik mağazalarında satılan silikon tabanlar tam bir hayat kurtarıcı. Öyle ki bu silikonların sadece problem yaşanan bölgelere özel satılanı bile var.

ayakkabi-vurmasina-cozum-2.jpg

BUZ

Uygun bir torbaya buz koyarak o torbayı ayakkabınızın içine yerleştirin. Ardından ayakkabınızı 1 gece buzlukta bekletin. Sabah torbayı açtığınızda ayakkabınızın neredeyse yarım numara büyüdüğünü göreceksiniz.

ALKOL VE KAĞIT

Ayakkabınızın problem çıkaran bölgesine alkol sıkın. Daha sonra buruşturduğunuz kağıtları bu bölgeye sıkıştırın. 1 gece beklettikten sonra ayakkabınızı giyin ve ayağınızın şeklini alması için bir süre ayağınızda bekletin.

ayakkabi-vurmasina-cozum-1.jpg

AYAKKABI DÖVDÜRMEK

Lostralarda yapılan ve en etkili yöntem olan ayakkabı dövdürmek, ayakkabılarınızın istediğiniz gibi genişlemesini sağlarken, acı veren bölgeleri de yumuşatır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN