Bahar dizisinde Avlu'ya gönderme! Orada Dudu rolündeydi: İzleyenlerden yorum yağdı

Bahar dizisinde Avlu'ya gönderme! Orada Dudu rolündeydi: İzleyenlerden yorum yağdı

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Bahar'dan, Avlu dizisine gönderme! Orada Dudu rolündeydi! İzleyenler yorum üstüne yorum attı...

MF Yapım tarafından üretilen ve Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" adlı yeni dizi, yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gördü.

Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı dizi, son bölümünde "Avlu" adlı diziyi hatırlatan bir sahne ile dikkatleri üzerine çekti. Avlu dizisinde Deniz karakterini canlandıran Evgar, Dudu karakterini canlandıran arkadaşıyla yıllar sonra aynı sahneyi paylaştı.

bahar-avlu.webp

Peran Vakfı Hastanesi'nin tüm ekibi, Şavklı Küyeleri'nde gönüllü çalışma yapmak için köye gitti. Doktorlar, köy halkını muayene ederken yaşanan bir sahne, izleyicileri duygulandırdı. Ümmü Putgül karakterinin Bahar'a "Seni bir yerden tanıyorum gibi ama" demesi ve ardından "Sen mahpus yattın mı?" diye sorması, Avlu izleyicilerinin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN