Bahar'ın yeni bölümünden fragman: Beni, Rengin'le aldatıyor musun?

Bahar'ın yeni bölümünden fragman: Beni, Rengin'le aldatıyor musun?

Başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı 'Bahar' dizisinin onuncu bölümünden yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Bahar'ın fragmanında yer alan, "Beni, Rengin'le aldatıyor musun?" sorusu 'sonunda gözünü açtı' yorumlarına neden oldu. Dizinin yeni bölümü 23 Nisan Salı akşamı Show Tv'de izleyiciyle buluşacak.

Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Bahar' dizisinin 10'uncu bölümünden yeni fragman yayınlandı.

MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor.

yeni-proje-1.jpg

Bahar'ın yayınlanan 10. bölüm fragmanında ise Bahar, eşinin Rengin ile samimi bir şekilde sarılmasına şahitlik ediyor. Bahar, eşinin itiraf etmesi için "Beni Rengin ile aldatıyor musun?" sorusunu yöneltiyor.

İşte çarpıcı bölümün fragmanı...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN