'Bir rezil rüsva olma hikayesi' Tamer Karadağlı'nın seçim hamlesine tepki yağdı...

'Bir rezil rüsva olma hikayesi' Tamer Karadağlı'nın seçim hamlesine tepki yağdı...

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki bakımsızlık üzerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı. Ancak binanın işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı, pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde tepki toplayan açıklamalara imza attı. Ünlü oyuncu, bakanlığa ait sahneyi, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait sanarak büyük bir gafa imza attı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki bakımsızlığa isyan etti. Binadaki bakımsızlık üzerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren Karadağlı, ‘Belediye bunu görmüyor mu?” dedi.

Karadağ’lının “rezalet” şeklinde tanımladığı binanın işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne ait olduğu öğrenildi.

'REZALET'

Binadaki bakımsızlık üzerinden Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yüklenene Karadağlı, "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" diye konuştu.

MUHİTTİN BÖCEK YANIT VERDİ

Karadağlı'nın bu sözlerine yanıt veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, ünlü oyuncunun 'siyasi maksatlı' bir paylaşım yaptığını vurgulayarak “Koskoca Kültür ve Turizm Bakanlığı yazdığı halde bunu nasıl söylemiş şaşırtıcı. Herhâlde onda da bir telaş var. Şu anda son günlerde sayın bakan de öylede. Siyasi maksatlı bir paylaşımdır. Benin sevgili Antalyalı hemşerilerim sandıkta gereğini yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

'REZİLİ RÜSVA OLMA HİKAYESİ'

Karadağlı'nın bu gafı sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olurken çok sayıda etkileşim aldı. Gazeteci Candaş Tolga Işık, Karadağlı'nın rezil olduğunu vurgulayarak "Seçim öncesi yalakalık kuyruğuna girmek isteyen, sinyal peşinde koşan kamu personeli için ibret verici bir rezili rüsva olma hikayesi... Allah var, yakıştı ama Tamer Karadağlı'ya" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN