Bugün etrafınızdaki kişilere karşı daha dikkatli olmalısınız! Koç, boğa, yay ve kovalar... İşte 28 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bugün etrafınızdaki kişilere karşı daha dikkatli olmalısınız! Koç, boğa, yay ve kovalar... İşte 28 Mart 2024 günlük burç yorumu

Bugün size yardım etmek istiyormuş gibi davranan "her şeyi bilen" kişilere karşı dikkatli olun. Şu anda bir konuda çok fazla yardıma ihtiyacınız olabileceğinden, bu kişinin yardım teklifine karşı özellikle savunmasız olabilirsiniz.

28 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir grup çalışmasına dahil olabilirsiniz. İşin çoğunu yapması gereken kişi bir başkasından daha azını yapıyor olabilir. Hakkaniyetli bir insan olarak bu durum sizi rahatsız ediyor. Yine de bu konuda bir şey söylemeyi veya yapmayı sorumluluğunuz olarak görmeyebilirsiniz. Ancak, rolünüz bu olmasa bile, bu konuda ne düşündüğünüzü kesinlikle paylaşabilir ve belki de eksiklikleri gideren kişiyi cesaretlendirebilirsiniz. O kişiye desteğinizi hissettirmeniz gerekebilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Farkında bile olmadan bir çığır açtınız. Bir şeyi diğer insanların yaptığından biraz daha farklı bir şekilde yapıyorsunuz. Bu bir iş girişimi olabilir. İş yerindeki bir proje olabilir. Kişisel bir arayış da olabilir. Her ne olursa olsun, bu konudan utanç duymaya başladınız çünkü diğer insanlar sizin düzgün bir kalıba sığmadığınızı fark etmeye başladılar. Sorun değil! Kendiniz gibi olun. Her şeyi size doğru gelen şekilde yapın. Başkalarının ne düşündüğü konusunda endişelenmeyin. İşte çığır açanlar böyle yapar!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün size yardım etmek istiyormuş gibi davranan "her şeyi bilen" kişilere karşı dikkatli olun. Şu anda bir konuda çok fazla yardıma ihtiyacınız olabileceğinden, bu kişinin yardım teklifine karşı özellikle savunmasız olabilirsiniz. Ancak, bilgi ve rehberlik için bu kişiye güvenirseniz, iddia ettiği kadar çok şey bilmediğini öğrenebilirsiniz. En iyisi kendi araştırmanızı yapmanız olacaktır çünkü bu sizin becerileriniz dahilindedir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün, kendinizi güvene, uyuma ve her şeyin yoluna gireceğine dair kesin bir inanca kaptırmak için çalışmalısınız. Muhtemelen bunun gerçek olduğunu zaten hissediyorsunuz, ancak biraz bıkkın veya alaycı olduğunuz için bu duyguyu hüsnükuruntu olarak görüyorsunuz. Hayır, hissettiğiniz şey gerçek. Yaşamınızda büyük bir değişim hissediyorsunuz ve bu değişim daha fazla bolluk, mutluluk ve refaha doğru yöneliyor. İçinizde hissettiklerinizi dışa vurmaya çalışın. Her şey harika olacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir şeyi tüm kalbinizle istemeniz, onun size öylece geleceği anlamına gelmez. Çekici bir kişiliğe sahip olsanız ve tutkularınız hayattan daha büyük olsa bile, gerçekleşmesi için hiçbir şey yapmıyorsanız, umduğunuz şeyin öylece gerçekleşmesini bekleyemezsiniz. Şu anda dilediğiniz şey muhtemelen maddi bir şey değildir. Bu daha çok biriyle yeniden bağlantı kurmak, romantizm yaşamak veya hatta uzak olduğunuz biriyle barışmak gibi bir şey olabilir. Bugün bu ilk adımı atmak için çok uygun bir gün.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Uzun zamandır aklınızda tuttuğunuz bir dilek biraz yıpranmaya başladı. Sizin için bir zamanlar olduğu kadar cazip değil. Aslında, artık size uygun bile olmayabilir. Yine de uzun süredir aklınızda olduğu için ona karşı nostaljik bir bağlılık geliştirdiniz ve bu nedenle umudunuzu canlı tutmanız gerektiğini hissediyorsunuz. Bunu yapmak zorunda değilsiniz. Aslında, bu dileğinizden vazgeçebilirseniz, daha parlak ve şu anki durumunuza çok daha uygun bir şeye yer açmış olursunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayatımızdaki insanların çoğu olmasa da birçoğu sıradan tanıdıklardır. Bu kişiler, her gün ziyaret ettiğimiz kuru temizlemeci, bakkal, mahallenizdeki kütüphane gibi yerleri doldurdukları için rutin olarak görebileceğimiz insanlardır. Dolayısıyla, sizinle gerçekten uyuşan biriyle tanıştığınızda ve birbirinizi daha derin bir düzeyde anladığınızı hemen fark ettiğinizde, bunun ne kadar özel olduğunun farkına varmanız gerekir. Çoğu zaman, bu tür bir düşünce uyuşması evrenin bir armağanıdır. Böyle bir kişi hayatınıza yeni girdi ya da yakında girecek. Bunu bir değer olarak gördüğünüzden emin olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün gerçekten üzerinde çalışmak istediğiniz bazı kişisel projeleriniz olabilir, ancak birileri onlara yardım etmeniz için sizi ayartmaya çalışıyor olabilir. Elbette bunu reddedebilir veya kendi çabalarınızı bir kez daha öteleyebilirsiniz. Ancak, aklınızda olan özel bir şeyi henüz ele almadığınız için pişmanlık duyuyorsanız, hayır demek yapılacak en doğru şey olacaktır. Sınırlar ve limitler koymazsanız, asla başaramazsınız. İstediğinizi elde etmek için kararlı ve iddialı olmanız gerekir. Bunu bugün hatırlayın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün sosyal medyada karşınıza çıkan ya da fotoğraf makinenizde gezinirken istemeden gördüğünüz anılarınız, bugün özel biriyle konuşmak istemeniz için size ilham verebilir. Belki de bu kişiyi uzun zamandır görmediniz. Belki de bu kişiden uzaklaştınız, ancak aynı zamanda yeniden bağlantı kurma arzusu duyuyorsunuz. Bu duyguyu dikkate almalısınız, çünkü bu duygu kalpten geliyor. Bu, bir zamanlar sizin için özel olan bir şeyi yenileme şansınız olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sosyal bir etkinlik olduğunu zannettiğiniz bir etkinlik, bir tür iş veya pazarlama faaliyeti olabilir. Bu durum rahatsız edici olabilir ve oraya katılmanız için kandırıldığınızı düşünebilirsiniz, ancak bu durum aslında sizin için oldukça iyi olabilir. Bunu son dakikada öğrenseniz bile katılmayı tercih edin. Pire için yorgan yakmayın. Sonuç sizi hoş bir şekilde şaşırtabilir. Bu işe olumlu bir tutumla girmenin meyvelerini toplayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yakın zamanda bir otorite figürü gözünüzü korkutmaya, hatta sizi küçümsemeye çalışmış olabilir. Şimdi bu kişiyle çalışma konusunda endişeli olabilirsiniz. Kendinize gerçekte kim olduğunuzu hatırlatmak için iyi bir zaman. En iyi adımınızı - ve en iyi benliğinizi - öne çıkardığınızdan emin olmanın tam zamanı. İdeallerinizi hatırlayın, saygısızlık karşısında bile saygılı davranın ve temel değerlerinizi korumaya devam edin. Kimsenin size uygunsuz davranmasına izin vermeyin, ancak bunu zarafet ve klasınızla yapın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir hayal, bir fanteziden ibaret olarak başlayabilir. Hayalinizin gerçeğe dönüşmesi için, onu gerçekten mümkün ve gerçekçi olarak düşünmeye başlamanız gerekir. Ne kadar zorlama olursa olsun, hayallerinize inanırsanız, onları gerçekleştirme şansınız çok daha yüksek olacaktır. Doğanız gereği bir hayalperest olduğunuzdan, genellikle sadece onları düşünmekle ve uçup gitmelerini hayal etmekle yetinirsiniz. Ancak şimdi, gerçekten daha ciddiye almanız gereken özel bir hayal var. O hayali biliyorsunuz! Onu daha çok bir gerçeklik gibi görmeye başlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN