Cem Yılmaz o fotoğrafı neden paylaştığını açıkladı

Cem Yılmaz o fotoğrafı neden paylaştığını açıkladı

Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, göz muayenesi sonrası sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini söyleyerek fotoğrafı bu nedenle paylaştığını belirtti.

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri gecesine katılmıştı. Gecede GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü alan ünlü isim, elbisesinin dekoltesi sebebiyle çok konuşuldu.

gggg.jpg

Cem Yılmaz'ın aynı gün sosyal medya hesabında oyuncu Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşması ise Serenay Sarıkaya'a gönderme olarak yorumlandı. CMXXIV adlı gösterisi esnasında konuşan Cem Yılmaz, o fotoğrafı neden paylaştığını açıkladı. Göz muayenesine gittiğini belirten Yılmaz, kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini belirtti.

Lazerle gözüne işlem uygulandığını belirten Yılmaz, gözünün 6 ay ile 1 sene arasında düzeleceğini ifade etti.

screenshot-3-001.jpg

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, Kasım 2019’da sevgili olmuş, 2020 ekimde yollarını ayırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN