Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin adı ne? Cmylmz Diamond Elite Platinium Plus ne zaman başlayacak?

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin adı ne? Cmylmz Diamond Elite Platinium Plus ne zaman başlayacak?

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin adı ne? sorusu usta oyuncunun paylaşımından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi Cmylmz Diamond Elite Platinium Plus ne zaman başlayacak? İşte Cem Yılmaz ve Cmylmz Diamond Elite Platinium Plus hakkındaki detaylar...

Cem Yılmaz yeni gösterisini sosyal medyadan duyurdu. Peki Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin adı ne? Cmylmz Diamond Elite Platinium Plus ne zaman başlayacak? Son dönemde film projelerine ağırlık veren Cem Yılmaz yeniden sahnelere dönüyor. Hayranlarını sevindiren haberin detaylarını yazımızda bulabilir gösterinin ne zaman başlayacağını da öğrenebilirsiniz. 

Cem Yılmaz  sosyal medyadan yeni gösterisi Cmylmz Diamond Elite Platinium Plus hakkında paylaşımda bulundu. İşte Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin adı ne? Ne zaman başlayacak? Cmylmz Diamond Elite Platinium Plus'ın ayrıntıları...

Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; yeni gösterisinin görselini paylaştı.

18-10/18/cmylmz-diamond-elite-platinium-plus.jpg

"CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINIUM PLUS" adlı yeni gösterisini hayranlarına müjdeleyen Cem Yılmaz şu mesajı yazdı: "Gösteri hazırlıyorum...İsmi duyan pahalı mı diyo :) al sana konu...zaten konumuz da bu.Konunuz konumuzdur. Mart 2019".

18-10/18/cem-yilmaz-arif-v-216dan-buyuk-basari.jpg

ARİF V 216'DAN BÜYÜK BAŞARI

Ünlü oyuncunun ocak ayında vizyona giren filmi Arif v 216, büyük bir başarıya imza atmıştı.. İlk üç günde toplam 1 milyon 331 bin 691 kişi tarafından izlenen film, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. İzleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatan film, 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A. filmindeki Arif ile Ozan Güven‘in canlandırdığı 216’nın hikayesini beyaz perdeye taşımıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN