Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanmayacak mı?

Diriliş Ertuğrul bu hafta yayınlanmayacak mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam ekrana gelmesi beklenen yeni bölümü UEFA Avrupa Ligi final maçı nedeniyle ertelendi. Bir hafta yayına ara verecek olan Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Geçtiğimiz hafta dizi Aliyar'ı ölümü obayı yasa boğarken, Ertuğrul intikam yemini etmiştir. Fırtınalar estiren yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul 31 Mayıs akşamı Trt1 ekranlarında olacak...

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı bu hafta yayınlanmadı. Diriliş Ertuğrul son bölümde Aliyar'da ciddi bir ok darbesi almıştı. Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümü bu hafta ekranlara gelmeyeci açıklandı. 

Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölümü bu akşam TRT'de ekrana gelecek olan UEFA Avrupa Ligi finali Ajax-Manchester United maçı nedeniyle haftaya ertelendi. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul son bölümünde bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek mi merakla bekleniyor. Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır.

Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN