Ercan Akarsu'dan yeni kitap: 'Kendimden Biliyorum / Benim Dünyam Frida'

Ercan Akarsu'dan yeni kitap: 'Kendimden Biliyorum / Benim Dünyam Frida'

Yazar Ercan Akarsu, romantik komedi denemesi 'Kendimden Biliyorum / Benim Dünyam Frida' ile genç okurlarla buluşuyor.

Sinema Emekçisi Türkan Şoray, 50 Yıllık Aşk gibi kitaplarla ses getiren yazar Ercan Akarsu, bu kez romantik komedi denemesi 'Kendimden Biliyorum / Benim Dünyam Frida' ile genç okuyucuların karşısında. Yazarın Titanic Yayınları'ndan çıkacak 11'inci kitabı hayatı rengarenk görünen bir kadının iç dünyasındaki gelgitleri anlatıyor. İlk sevme deneyimini tecrübeyle sabitleyen Feride’nin kendi yaşıtlarına vermek istediği onlarca mesajı satır aralarında saklıyor olması ise kitabın bir başka özelliği.

18-04/09/ercan-akarsu-kendimden-biliyorum-benimdunyamfrida-kitap-1.jpg

FRİDA VE FERİDE'NİN YARALI MASALI

Romanımın kahramanı Feride’yi yazarken, ilk aşkını yanlış kalpte harcayan genç bir kızın neler hissedebileceğinin hayalini kurduğunu söyleyen Akasu, "Çektiği aşk acısıyla ve yaşadıklarıyla dünyaya izini bırakan Frida’yla, kendi karakterimi tanıştırdım. İkisini aynı masalda buluşturmanın hoş bir karşılaşma olacağına en başından beri inandım. Feride ilk ask deneyimini yanlış bir kişide deneyimleyince Frida'nin hayalini görmeye başlıyor. İki aşk acısı çeken yaralı kadının masalı bu" diyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN