Fatih tozu dumana kattı

Fatih tozu dumana kattı

Babadan Kalma isimli single çalışması ile radyoların gözdesi haline gelen ve geniş bir hayran kitlesi oluşturan Fatih Bozduman, ikinci projesinde başarı çıtasını bir tık öteye taşımayı hedefliyor.

Psikoloji eğitimi alan ve dersler dışındaki tüm vaktini ikinci single’ına ayıran yakışıklı popçu, Babadan Kalma’ya gösterilen ilginin sorumluluğunu daha da arttırdığını düşünüyor. İlk çalışmasında yakaladığı başarının haklı onurunu yaşayan 21 yaşındaki Fatih Bozduman, genç yaşına rağmen ayakları yere basan bir profil çiziyor.

SERMAYEM MÜZİK AŞKI

Bu noktaya kadar sağlam adımlarla geldiğini, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini belirterek, “Müzik piyasası zorlu bir sektör. Bu dünyada herkes var olma çabası içinde. Çünkü sadece en iyiler ayakta kalabiliyor. İşimin kolay olmadığını biliyorum” ifadelerini kullanan yakışıklı popçu, “En büyük sermayem müziğe olan aşkım. Önümde uzun bir yol var. Geçici işler bana göre değil. Geleceğe doğru emin adımlarla yürüyeceğim. İkinci projem konusunda epey yol aldık. Çok yakında dinleyicilerimle buluşturacağım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN