İçerde dizisinde vurulan Bensu Soral ölüyor mu?

İçerde dizisinde vurulan Bensu Soral ölüyor mu?

Show TV ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinde Bensu Soral'ın oynadığı 'Melek' karakteri, 30'uncu bölümde Sarp ile buluşmasında vurulmuştu. Yeni yayınlanan fragmanda dikkat çeken detayda; 'Sarp'ın, 'Melek'in öldüğünü söylemesi Bensu Soral'ın diziden ayrılacağı yönünde yorumlandı.

Show TV'de yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen dizi 'İçerde'nin 30'uncu bölümünde; 'Coşkun'dan 'Sarp' ile 'Mert'in kardeş olduğunu öğrenen Melek, bu bilgi üzerine sarsılmış ve 'Celal'e giderek hesap sormuş ve bütün gerçekleri ortaya çıkaracağını söylemişti.

'Celal' ise 'Melek'in yanına kim yaklaşırsa vurulması emrini vermişti. 'Sarp'la gerçekleri anlatmak üzere buluşan 'Melek' yanlışlıkla vurulmuştu.

Dizinin yeni yayınlanan fragmanında dikkat çeken detayda, 'Sarp'ın gözyaşları içinde annesine gittiği ve ağlayarak "Anne Melek öldü" dediği görülüyor. Bu sözler akıllara Melek ölüyor mu? sorusunu getirdi. Hayranları yeni fragmandan sonra bu sorunun cevabını öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN