Keşfedilen yeni yılan türüne ünlü oyuncunun adı verildi! 'Nedenini anlamıyorum' diyerek tepki gösterdi

Keşfedilen yeni yılan türüne ünlü oyuncunun adı verildi! 'Nedenini anlamıyorum' diyerek tepki gösterdi

Peru'nun And Dağları'nda yakın zamanda keşfedilen bir yılan türüne dünyaca ünlü sinema oyuncusunun adı verildi. İşte detaylar...

ABD'li aktör Harrison Ford'un adı, soluk sarımsı kahverengi olan, yeni keşfedilmiş yılana ilham oldu. Yılanın adı 'Tachymenoides Harrisonfordi' oldu.

Star Wars filmlerinde Han Solo'yu canlandıran ve Indiana Jones serisiyle de sinema dünyasının ikonik karakterlerinden birini beyaz perdeye yansıtan Harrison Ford'un adı daha önce de karınca türü Pheidole Harrisonfordi'ye ve Kaliforniya örümceği Calponia Harrisonfordi'ye ilham olmuştu.

harrion-ford-kac-yasinda.jpg

"ANLAMIYORUM"

81 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, "Bu bilim insanları yaratıklara benim adımı vermeye devam ediyor, ancak çocukları korkutanlardan oluyor her zaman... Anlamıyorum" dedi.

Harrison Ford, yaptığı açıklamada vahşi dünyada yeni türlerin keşfedilmesinin ve bununla ilgili araştırmaların önemine dikkat çekti:

"Bu gezegende, tüm kaderler iç içe geçmiş durumda ve şu anda bir milyon tür unutulmanın eşiğinde. Doğayla kopan ilişkimizi onarmak ve yaşamı sürdüren yerleri korumak için varoluşsal bir görevimiz var."

Bu yaz Indiana Jones and the Dial of Destiny'de Indiana Jones rolünü yeniden canlandıran Harrison Ford, ünlü maceracı karakterinin aksine yılanlara hayran olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN