Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun! Bakın yağa ekmek koymak ne işe yarıyormuş

Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun! Bakın yağa ekmek koymak ne işe yarıyormuş

Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun! Bu yöntem sizi çok şaşırtacak! Bakın, yağa ekmek koymak ne işe yarıyormuş...

Kızartma yaparken sıkça karşılaşılan sıçrama sorununu çözmek için oldukça basit ama etkili bir yöntem var: Yağa bir parça ekmek bırakmak! Bu yöntem belki de sizi şaşırtacak ama işlevi oldukça önemli. Yağa bir dişim ekmek bırakmak, kızartma işlemi sırasında hem sıçramayı önler hem de fazla tuzu absorbe eder.

Kızartma yaparken yağın sıçraması, hem temizlik açısından hem de güvenlik açısından sorun yaratabilir. Ancak bu basit yöntemle, yağın sıçramasını büyük ölçüde engelleyebilirsiniz. Ekmeğin emici özelliği sayesinde yağın sıçraması önlenir ve mutfakta daha temiz bir çalışma ortamı sağlanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN