Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i evlendi!

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i evlendi!

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Abdülhey karakteri ile tanınan Kenan Çoban evlendi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fahri karakterine hayat veren Kenan Çoban, bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle dün akşam düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini rol arkadaşı da olan usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu ile Onur Tan yaptı.

5 AY EVLİ KALMIŞTI

Kenan Çoban, ilk evliliğini 2011 yılında Dilek Özkan ile yapmıştı. Çoban, 5 ay evli kaldığı Özkan'a tazminat davası açarak düğün masraflarını geri istemişti.

KENAN ÇOBAN KİMDİR?

Kenan Çoban Elazığ Ticaret ve Meslek Lisesi mezunudur. Bir süre Antalya ve Ankara’da spor işletmeciliği yapmıştır. 1975 doğumlu Kenan Çoban özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Abdülhey karakteri ile ekran severlerin dikkatini çekmeyi başarmış yine Kurtlar Vadisi Pusu dizisindede aynı karakter ile diziye devam etmiştir. Daha sonra Beyaz Karanfil isimli dizide rol alan Kenan Çoban aslen Elazığ’lıdır ve Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Yeni dönemde ise Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları arasında yer alan Kenan Çoban dizide Fahri karakterini canlandırmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN