O Ses Türkiye kim birinci oldu 2016 - Emre O Ses Türkiye şampiyonu - Performans videoları izle

O Ses Türkiye kim birinci oldu 2016 - Emre O Ses Türkiye şampiyonu - Performans videoları izle

O Ses Türkiye 2016 finali TV 8 ekranlarında nefes kesti. Emre ve Aziz son ikiye kaldı. "O Ses Türkiye kim birinci?" sorusunun cevabı Emre Sertkaya oldu. Gökhan-Hakan'ın yarışmacısı Emre ile Hadise'nin yarışmacısı Aziz'in mücadelesinde seyircilerin oyu ile Emre şampiyon oldu. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya yarışacağı O Ses Türkiye finali ile ilgili ayrıntılar ve yarışmacıların performans videoları haberimizde.

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye final heyecanıyla dün akşam TV 8 ekranlarında izleyiciye heyecanlı anlar yaşattı. O Ses Türkiye 2016 birincisi Gökhan ve Hakan'ın yarışmacısı Emre Sertkaya oldu. Güçlü performanslara sahip son 4 yarışmacı dün akşam canlı yayınlanan O Ses Türkiye finalinde ter döktü. O Ses Türkiye finalinde ilk elenen Tankurt, ikinci elenen isim ise Türkan oldu. Aziz Kiraz ise son SMS oylamasında şampiyonluğu Emre'ye kaptırdı. Yarışmacıların performans videoları ve daha fazlası haberimizde.

Emre Sertkaya 2016 O Ses Türkiye birincisi

O Ses Türkiye aylar süren maratonun ardından dün final bölümüyle ekranlara geldi. Gökhan ve Hakan'ın ekibinden Emre Sertkaya, final de Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz'la son ikiye kaldı. SMS oylaması sonucu sesiyrcilerin tercihi Acun Ilıcalı açıkladı. Noter gözetiminde yapılan oylamada O Ses Türkiye 2016 birincisi Emre oldu. Emre şampiyonluk sonrası gözyaşlarına boğuldu. 

İşte O Ses Türkiye'nin şampiyonu izle:

O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya kimdir? 

Aslen Batmanlı olan Emre Sertkaya İstanbulda yaşıyor. 20 yaşında olan Emre, lise bitirdikten sonra üniversite sınavlarına hazırlandı. Gökhan ve Hakan'ın takımında O Ses Türkiye'de yarıştı. O Ses Türkiye birincisi olan 20 yaşındaki Emre, bir gecede tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim oldu.

O Ses Türkiye'ye veda eden ikinci isim Türkan Kürşad oldu

O Ses Türkiye finalinde büyük ödül sahibini bulurken, elemelerde heyecan doruktaydı. Son üçe finalistlerden Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz, Gökhan ve Hakan kardeşlerin ekibinden Emre Sertkaya ile Türkan Kürşad kaldı. Oylamada Türkan Kürşad elendi. Aziz ve Emre finale kaldı. 

O Ses Türkiye finalinde Tankurt Manas erken veda etti

O Ses Türkiye finalinde yarışmacılar 2 performans sergiledi. SMS oylaması ile ilk elenen isim Tankurt Manas oldu. Br üst tura geçen ilk isim Emre Sertkaya oldu. Bu turu geçen ikinci isim ise Aziz Kiraz... Türkan Kürşad 3. isim olurken, Tankurt Manas ise yarışmaya veda etti. 

O Ses Türkiye finalde Tankurt Manas elendi izle:

Türkan Kürşad turun son performansı için sahneye çıktı 

Gökhan ve Hakan'ın genç yarışmacısı Türkan, yarışmaya Kıbrıs'tan katılmıştı. Düellolarda söylediği yabancı şarkıtalrla büyük beğeni toplayan Türkan, finalde 'Listen' şarkısını seslendirdi. 

Emre 3. performansı ile büyüledi 

Gökhan Hakan'ın yarışmacısı Emre Sertkaya bağlaması ile 'Saçlarını Yol Getir' şarkısını seslendirdi. İzleyicilerden büyük alkış alan Emre performansı ile büyüledi. 

Aziz Kiraz 'Bir Ben Bir Allah Biliyor' performansı ile sahneye çıktı

Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz 'Bir Ben Bir Allah Biliyor' şarkısını O Ses Türkiye finalinin 2. turunda seslendirdi. 

O Ses Türkiye final heyecanı başladı;

O Ses Türkiye jürileri yarışmacıları ile canlı performans sergiledi. Yarışmada ilk önce Gökhan ve Hakan takımıyla birlikte sahne aldı. Ardından sahneye Ebru Gündeş yarışmacısı Tankurt'la birlikte sahne aldı.  4 yarışmacının kısa röportajının ardından O Ses Türkiye final heyecanı start aldı. 

O Ses Türkiye 2. performanslar

O Ses Türkiye'de final heyecanı başladı yarışmacılar ikinci performanslarını sergilemek için sahneye çıktı oylama sonuçlarını heyecanla takip etti. 

Tankurt yine stüdyoyu coşturdu

Ebru Gündeş'in yarışmacısı Tankurt Manas, ikinci performansı ile sahneye çıktı. 'Bu Benim Olayım' performansı ile stüdyoyu coşturan Tankurt'a jüride hareketleriyle eşlik etti. 

Tankurt 'Bir Sorun Var' performansı

Türkan Kürşad'dan Adale şarkısı

Gökhan ve Hakan'ın yarışmacısı Türkan Kürşad O Ses Türkiye finalinin 2. performansında Adele'nin 'Rolling In The Deep' şarkısını seslendirdi. Güçlü yorumu ile göz kamaştıran yarışmacı izleyicinin yoğun alkışına maruz kaldı. 

Türkan Kürşad 'Rolling in the deep' performansı

Aziz Kiraz 'Annem için' dedi

Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz, O Ses Türkiye finalinin 2. performansı 'Annem için' şarkısını canlı olarak seslendirdi. Sahnede duygusal anlar yaşanırken izleyicilerden büyük beğeni topladı. 

Aziz Kiraz 'Annem İçin' performansı

Emre Sertkaya ikinci performansı ile büyüledi

O Ses Türkiye final gecesinde ikinci performanslarda ise Emre Sertkaya 'Haberin yok ölüyorum' şarksını seslendirdi. 

Emre Sertkaya 'Haberin Yok Ölüyorum' performansı

O Ses Türkiye finalinde 1. turun ilk performanları 

O Ses Türkiye'de finalin ilk performansları ile yarışmacılar sahneye tek tek çıkarak performanslarını sergilediler. Acun Ilıcalı canlı yayında sürpriz yaparak Ebru Gündeş'in yarışma esnasında kısa VTR'sini paylaştı. Birbirinden komik anların yaşandığı yarışmada ilk performaslar tamamlandı. İşte yarışmacıların ilk performansları:

Emre Sertkaya 'Minnet eylemem' ile duygulandırdı

Emre Sertkaya 1. turun ilk etabında sahneye çıkan son yarışmacı oldu. Emre sahnede 'Minnet eylemem' şarkısını seslendirdi. 

Emre Sertkaya 'Minnet Eylemem' performansı

 

Aziz 'Aman aman' dedi Hadise ağladı!

Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz sahnede 'Aman aman' şarkısını seslendirdi. Şarkı esnasında duygulanan Hadise yarışmacısını alkış yağmuruna tuttu. Hadise hasta olduğunu belirterek Aziz'e o benim artık kardeşim dedi. 

Aziz Kiraz 'Aman Aman' performansı

Türkan'dan muhteşem performans

Gökhan ve Hakan'ın yarışmacısı Türkan Kürşad O Ses Türkiye'de sahneye çıkan ikinci isim oldu. Türkan 'Wıthout you' şarkısını seslendirdi. 

Türkan Kürşad 'Without You' performansı

Sahneye ilk çıkan isim Tankurt oldu

Ebru Gündeş'in yarışmacısı Tankurt Manas sahneye ilk çıkın yarışmacıydı. Tankurt 'Dans et' şarkısını seslendirdi. Muhteşem RAP performansı ile izleyenleri büyüleyen Tankurt jüriden de büyük övgü aldı. 

Tankurt'un 'Dans et' performansı

O Ses Türkiye finalinde kimler yarıştı

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan finalinde 4 isim yarıştı. Yarı finalde 8 yarışmacıdan 4'ü elenirken yarışma esnasında duygusal anlar yaşanmıştı. 4 Ekim 2015'te başlayan O Ses Türkiye yarışması yaklaşık 4 ay sürdü ve muhteşem performansların dün şampiyonun belli olmasıyla sona erdi. Finalde, Ebru Gündeş'in ekibinden Tankurt, Hadise'nin yarışmacısı Aziz, Gökhan Hakan kardeşlerin yarışmacısı Emre ile yine Gökhan Hakan kardeşlerin ekibinden Türkan yarıştı.

İşte O Ses Türkiye'nin finalistleri!

O Ses Türkiye şampiyonu ne zaman belli olacak?

O Ses Türkiye finali TV 8 ekranlarında canlı olarak yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye final karşılaşması saat 20:00'de yarı final tekrarı ile başladı. Yarışma saat 00:00'a kadar devam etti. Şampiyon gece yarısı belli oldu. 

O Ses Türkiye reytinglerde zirveden inmiyor

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarı final elemeleri en çok izlenen program oldu. Reytgin listelerine damga vuran yarışmanın finali hem AB reytinglerinde hem de total reytinglerde liste başı oldu. O Ses Türkiye dün akşamki final bölümüyle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile reytinglerde yarıştı.

O Ses Türkiye'de ödül araba ve albüm

Her sene olduğu gibi bu yılda O Ses Türkiye finalinde kazanan yarışmacıya iürisi ile albüm ve araba ödülü verildi. Finalde ipi göğüsleyen Emre Sertkaya, büyük ödülün sahibi oldu. 

O Ses Türkiye finale heyecanı başlıyor - O Ses Türkiye finali izle - TV8 CANLI İZLE

En güncel O Ses Türkiye haberlerine Karar.com sayfalarından ulaşabilirsiniz.

En güncel O Ses Türkiye haberleri için tıklayın

O Ses Türkiye finali 2016 kim birinci oldu dün gece belli oldu. TV 8'de canlı yayınlanan O Ses Türkiye finalinde Emre mi Aziz mi Tankurt mu yoksa Türkan mı birinci oldu? Bu sorunun cevabı biririnden iddialı performansların ardından SMS oylarıyla belirlendi. Emre Sert Kaya, O Ses Türkiye 2016 finalinde 4. sezon şampiyonu oldu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN