O Ses Türkiye yarışmasında dün akşam canlı yayınlanan finalle şampiyonun kim olduğu belli oldu

O Ses Türkiye yarışmasında dün akşam canlı yayınlanan finalle şampiyonun kim olduğu belli oldu

Tv 8'de dün akşam canlı yayında 'O Ses Türkiye' yarışmasının şampiyonu belli oldu. Canlı yayınlanan yarışmada 4 isim finale çıkmıştı. Performanslarıyla en çok oyu alan 4 finalistten şampiyon olan isim belirlendi.

'O Ses Türkiye' yarışmasının şampiyonu belli oldu. Tv 8 severek izlenen yarışmasında dün canlı yayınlanan yarışmada 4 isim finale çıkmıştı. Performanslarıyla en çok oyu alan 4 finalistten şampiyon olan isim belirlendi. Hadise ve Gökhan, Hakan isimlerinin yarışmacıları son ikiye kaldı. Halk oylamasıyla belirlenen finalde Gökhan ve Hakan'ın yarışmacısı Emre Sertkaya yarışmanın şampiyonu oldu.

Yine hüsran

Hadise 5 sezondur O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturan tek isim. İlk başladağı sezondan beri şampiyon olmak için elinden geleni yapan Hadise, bu sezon azminin sonucunu alacak derken yine Gökhan ve Hakan'ın Emre Sertkaya engeline takıldı. Hadise bu sezon yarışmacısı Aziz'i finale taşımayı başardı. 5 sezondur O Ses Türkiye'nin değişmeyen tek jüri üyesi Hadise bu sezon şampiyonluğa çok yaklaştı ama yine hüsrana uğradı. 

Dalga geçtiler...

Acun Ilıcalı ve bütün jüri üyeleri bu yıl Hadise'nin şampiyon olamamasını sürekli hatırlatıp dalga geçti. Ilıcalı'nın Hadise'yle dalga geçmesi belkide Hadise'nin yarışmacısını finale taşımasını sağladı. Hadise yarı finallerde yarışmacısı Aziz'i finale taşımayı başardı. Fakat yarışmada son ikiyi kalan Hadise 5, sezonundada şampiyon olamama ünvanını korudu.

Hadise'nin şampiyon olamaması ile dala geçmişlerdi

Şampiyon Gökhan ve Hakan'ın takımından

Hadise'nin takımından Aziz ile son ikiye kalan Gökhan'ın takımından Emre Sertkaya halk oylaması sonucunda finalde kazanan yarışmacı oldu.

16-02/03/ampiyon.jpg

Önceki sezonlarda kimler şampiyon oldu

2012 birincisi

Jüriler : Murat Boz, Hadise, Hülya Avşar, Mustafa Sandal

1. sezon şampiyonu : Oğuz Berkay Fidan (Murat Boz)

16-02/03/oguz-berkay.jpg

2013 birincisi

Jüriler : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar

2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt (Mustafa Sandal)

16-02/03/mustafa-bozkurt.jpg

2014 birincisi

Jüriler : Murat Boz, Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş

3. sezonu şampiyonu : Hasan Doğru (Gökhan Özoğuz)

16-02/03/hasan-dogru.jpg

2015 birincisi

Jüriler : Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur

O Ses Türkiye 4. sezonu şampiyonu : Elnur Hüseynov (Ebru Gündeş)

16-02/03/elnur.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN