Özgü Namal'ın magazincilerden sır gibi sakladığı çocukları! Görenler inanamadı: Annesi kadar güzelmiş

Özgü Namal'ın magazincilerden sır gibi sakladığı çocukları! Görenler inanamadı: Annesi kadar güzelmiş

Türkiye’nin başarılı oyuncuları arasında yer alan Özgü Namal, yıllardır sır gibi sakladığı çocukları ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun çocuklarını görenler resmen inanamadı. İşte Özgü Namal’ın kızı ve oğlu…

Yer aldığı projelerle her zaman adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Özgü Namal, uzun süre sonra Now TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara geri döndü. Normal şartlarda gözlerden uzak bir hayat süren ünlü oyuncu, çocuklarını da magazinci ilerden uzak büyüttü. Şimdiye kadar neredeyse hiç denilebilecek kadar az görüntülenen ünlü oyuncunun çocukları bu kez daha kameralara yansıdı.

yeni-proje-10-003.jpg

KAMERALARDAN UZAK BÜYÜTMEYİ TERCİH EDİYOR

Henüz 14 yaşındayken oyunculuğa başlayan Özgü Namal, şimdiye kadar birçok projede boy gösterdi. Özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Elif karakteriyle unutulmaz bir yer yakalayan ünlü oyuncu şimdilerde ise Now TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde yer alıyor.

yeni-proje-9-003.jpg

2020 Senesinde talihsiz bir şekilde eşini kaybeden Namal, kendisinin yanı sıra çocuklarını da kameralardan uzak tutmayı tercih ediyor. Öyle ki ünlü oyuncunun 2 çocuğu da henüz tam anlamıyla görülmedi. Son olarak çocukları Nefes ve Elemsu ile yemek yerken uzaktan görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN