TOLGSHOW’da Burak Kut rüzgarı

TOLGSHOW’da Burak Kut rüzgarı

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ olarak sahneye çıktığı eğlenceli programı 'TOLGSHOW’a bu hafta, pop müziğin sevilen ismi Burak Kut konuk olacak.

Burak Kut’un kendi parçasını seslendirdiği sırada orkestra üyesi olan Tolga Çevik’in, enstrümanını parçalaması ile TOLGSHOW izleyicilerine tam bir rock konseri havası yaşatacak. ‘Arkadaşım’ın Burak Kut’un sevgilisi olduğu ve Kut’un kendisine şarkı yazdığı anlar ekran başındakileri kahkahaya boğacak.

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde ‘Arkadaşım’ aile hekimi olarak karşımıza çıkacak. ‘Arkadaşım’ sorumlu olduğu aileyi rutin ziyareti sırasında karşılaştığı çocuğun, kendi çocuğu olma ihtimaliyle çok heyecanlanacak. Burak Kut’un da dahil olacağı doğaçlamada, ikili arasında geçen durumlar, izleyiciye unutulmaz bir gece yaşatacak.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; yönetmen Fırat Parlak, müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt’un da yer aldığı TOLGSHOW’un sekizinci bölümü, 18 Ağustos Cumartesi saat 23.30’da FOX’ta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN