Tuba Büyüküstün Ferzan Özpetek'in filminde Josh Hartnett ile oynayacak

Tuba Büyüküstün Ferzan Özpetek'in filminde Josh Hartnett ile oynayacak

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, yeni filmi 'Rosso İstanbul' için Tuğba Büyüküstün ve Matt Dillon'ın ardından Josh Hartnett ile anlaştı.

Yönetmen Ferzan Özpetek, yeni filmi 'Rosso İstanbul' (İstanbul Kırmızısı) için oyuncu seçimlerini titizlikle sürdürüyor. Film için Tuba Büyüküstün ve Matt Dillon ile anlaşan Ferzan Özpetek, son olarak ünlü aktör Josh Hartnett'ın da filminde rol alacağını duyurdu.

Anne bulunamıyor

Ferzan Özpetek'in yeni filmi, Türkiye’ye annesini ziyarete gelen, ancak 1 ay kalan bir yönetmenin hikâyesini anlatıyor. Filmin kilit karakterlerinden biri olan anne rolünü kimin oynayacağı henüz belli olmazken, bu çok önemli rol için Özpetek'in ince eleyip sık dokuduğu belirtiliyor.

Özpetek'in Nisan ayında Türkiye'de çekimlerine başlayacağı filmde Türkiye'den Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra Haluk Bilginer ve Mehmet Günsür de rol alacak. Filmde yer alacağı belli olan oyuncuları sosyal medya hesaplarından duyuran Ferzan Özpetek, Tuba Büyüküstün için "Muhteşem büyüleyici gözlerin yeter" yazmıştı.

Josh Hartnett kimdir?

21 Temmuz 1978 doğumlu Josh Hartnett  Halloween H20: 20 Years Later filmi ve gerçek bir hikâye olan Kara Şahin Düştü filmindeki Matt Eversmann karakteri ile ünlenmiştir. 1,91 metrelik boyuyla Hollywood'un en uzun boylu aktörleri arasındadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN