Uzlaşmaya açık olma vakti! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep, oğlak ve balıklar... İşte 24 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Uzlaşmaya açık olma vakti! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep, oğlak ve balıklar... İşte 24 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Bugün işle ilgili bir durumda istediklerinizin çoğunu elde etmek için bir uzlaşma gerekebilir. İnatçı olabilirsiniz ve istediğiniz her şey için bastırmaya devam ederseniz, ona sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.

24 NİSAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aristoteles bir keresinde "Horror vacui", yani "doğa boşluktan kaçınır" demişti, yani doldurulmamış herhangi bir boşluk, her zaman her şeyin çevresinde gerçekleşmekte olan "yaşam" tarafından doldurulacaktır. Bu şu anda sizin için de geçerli olabilir. Yakın zamanda bir şeyin bitip gitmesine izin verdiniz. Bu bir ilişki, bir iş veya hatta bir ev olabilir. Şu anda büyük bir kayıp ve boşluk hissi yaşıyor olabilirsiniz. Giden şeyin yerini dolduracak mükemmel durum hiçbir zaman ortaya çıkmayacakmış gibi görünebilir, ancak çıkacaktır. Yakında, bırakılan boşluğu doldururken size büyük neşe getirecek bir şeye gözünüz ilişecek.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş yerinizi veya ait olduğunuz başka bir grubu yeni insanlar istila ediyor olabilir. Bu durum size etrafınızdaki her şeyin değiştiğini ve bunun iyi yönde olmadığını hissettirebilir. Yine de bir şans vermeniz önerilir. Bugün veya önümüzdeki günlerde tanıştığınız herkesten hoşlanmasanız da, sizi gerçekten anlayan ve hemen "tanıdık" gelen bir veya iki kişi olabilir. Hayat değişir, ama büyümemizi ve öğrenmemizi sağlar ve bu her zaman iyi bir şeydir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Söylemeniz gerekenleri duymak istemeyen birine bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilirsiniz. Muhtemelen bunu söylemekten vazgeçmeyi tercih etseniz de, bunu söylemek zorundasınız. Şöyle düşünün: Anlattıklarınız bu kişi için önemli olduğundan, her ne kadar rağbet görmeyecek ya da iyi karşılanmayacak olsa da, sonuçta her şey yoluna girecektir. Birinin iyiliğine katkıda bulunuyorsunuz ve o bunu hemen fark etmese de eninde sonunda anlayacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Arzu ettiğiniz ve hatta yalvardığınız bir şey pek mümkün görünmüyor. Geçmişte sizi birçok kez etkilemiş olan bu duygu bugün daha da güçlü olabilir. Derin bir özlem duyuyorsunuz, ancak bunu tatmin etmenin bir yolu yok gibi görünüyor. Evrenin mucizeleri olduğunu ve bunlardan birinin şu anda sizi bekliyor olabileceğini fark etmelisiniz. Bu gerçekleşene kadar, gerçekleşeceğini varsayın. Bu düşünce tarzı gününüzü aydınlatacak ve mucize geldiğinde sizi ona daha açık hale getirecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün işle ilgili bir durumda istediklerinizin çoğunu elde etmek için bir uzlaşma gerekebilir. İnatçı olabilirsiniz ve istediğiniz her şey için bastırmaya devam ederseniz, ona sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. Ancak bunda bir risk vardır çünkü çok fazla şey istemeniz halinde bunu üstlenmek için bekleyen başka biri olabilir ve bu da size hiçbir şey bırakmaz. Uzlaşmaya açık olmaya çalışın. Bu sizin yararınıza olacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir görevi üstlenmeniz ya da çok uzun zamandır yapmadığınız bir şeyi yaparak bir arkadaşınıza yardım etmeyi kabul etmeniz gerekebilir. Paslanmış olabilirsiniz. O sırada bildiklerinizin çoğunu unutmuş olabilirsiniz. Ve bu nedenle, eskisi kadar yetenekli veya bilgili olmadığınızı düşündüğünüz için, katkıda bulunacak çok şeyiniz olduğundan şüphe ediyor olabilirsiniz. Yine de herkesten daha fazla şey biliyorsunuz ve bir kez başladığınızda her şeyi hatırlayacağınızı göreceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Değer verdiğiniz birinin sizi pek de umursamadığını fark etmek sizi derinden yaralayabilir. Hepimiz bunu yaşadık; bazılarımız birden fazla kez yaşadık. Yine de bu her gerçekleştiğinde acı verir. Geçmişte yanınızda olması gerekirken olmayan biri yüzünden şu anda böyle hissediyor olabilirsiniz. Durum hakkında daha fazla bilgi edinene kadar bu etkene çok fazla ağırlık vermemeye çalışın. Makul bir açıklaması vardır ve bunu sormanız gerekir. Eğer incinmediyseniz, kendinizi incinmiş hissetmeniz için bir neden yok.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda, güçlü bir uyum geliştirdiğiniz bir kişiyle karşılaşmış olabilirsiniz. Bu kişi nezaket ve pozitiflik saçıyordu ve kendinizi bu tür bir enerjiyle çevrelemek şu anda size çok iyi gelecektir. Gizlilik tercihiniz nedeniyle biriyle ilk tanıştığınızda biraz soğuk davranabilirsiniz, ancak yakında bir buluşma planlayabilirseniz, bu kişiyle konuşmanın kolay olduğunu görebilirsiniz ve hızlı bir arkadaşlık yaratacak bir yakınlık duygusu hızla yerleşecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün kişisel bir girişimde önemli bir ilerleme kaydedebilirsiniz ancak bunun bir ilişkisel bedeli olabilir. Bu, birisinin sizden onunla birlikte bir şeyler yapmanızı isteyeceği veya halihazırda yaptığınız planları değiştirmeniz gerekeceği ya da bir fırsatı yakalamakla ilgili başka bir sorun anlamına gelebilir. Hayatınızdaki biriyle aranızdaki uyumu koruyarak ilerleme kaydetmek istiyorsanız, bu durumu dikkatli bir şekilde ele alabilirsiniz. Yaratıcı olun ve bir yol bulun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yeni bir şeye başlamak üzeresiniz. Her şeyin umduğunuz gibi olacağından emin olamazsınız. Bunun hiçbir garantisi yok. Ve dahası, normalde kabul edeceğinizden daha fazla risk söz konusu olabilir. Muhtemelen bu riski göze alıyorsunuz çünkü risk daha yüksek olsa da kazanacağınız şey kaybedeceğinizden daha fazla ve bu çok istediğiniz bir şeyi elde etmekle ilgili olabilir. Eğer bunu yapacaksanız, tercihen kendinizden şüphe etmeden sonuna kadar gitmelisiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Genellikle oldukça sessiz ve çekingen olsanız bile, bugün kendinizi her zamankinden daha coşkulu ve dışa dönük hissedebilirsiniz. Güçlü bir zihin yapısına sahipsiniz ve başlamak üzere olduğunuz bir girişimle ilgili çok umutlu hissediyor olmalısınız. Bu size büyük bir başarı hissi aşılıyor ve bunun beklentisi sizi yükseltiyor. Bu enerjiyi girişiminizi başarılı kılmak için ihtiyaç duyduğunuz yardım veya kaynaklara ulaşmak için kullanın. Cazibeniz şu anda çok güçlü.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birinin geçmişte size yanlış yapmış olması, bunu tekrar yapacağı anlamına gelmez. Öyle olsa bile, böyle bir durumdan sonra gardınızı düşürmek zor olabilir, özellikle de sizin gibi hassas biri için. Ancak mevcut durumda, haksızlığa uğradığınız ya da istismar edildiğiniz şeklindeki algınız doğru olmayabilir. Durum sandığınızdan daha farklı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN