Yoğun bakıma alınmıştı! Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme...

Yoğun bakıma alınmıştı! Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme...

Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme yaşandı. Usta oyuncunun eşi, İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde yaşadığı rahatsız nedeniyle yoğun bakıma alınarak entübe edilmişti. Bu gelişme sonrasında usta oyuncunun sağlık durumu merak konusu oldu. Kadir İnanır'ın sağlık durumu konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Son olarak 2019 yılında vizyona giren 'Kapı' adlı filmde rol alan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde beyin damarına pıhtı atması sonucunda yoğun bakıma alınmıştı. Usta oyuncunun eşi Julide Kural, İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kural açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün üç kez yoğun bakıma yaptığım ziyaretlerde Kadir İnanır artık bir an önce eve gitmek istediğini bana ifade etmiş, doktorlarına o güzel gülüşünü göstermiş ve büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır. Bir tekrar bilgi olduğu için bunları bugün tekrar paylaşmayı düşünmüyordum ancak o kadar çok yalan yanlış bilgi ortada dolaşmaktadır ki..."

Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin bilgilendirmelerde sadece Kadir İnanır'ın Instagram sayfasının ve Jülide Kural'ın Facebook sayfasının dikkate alınmasını istedi.

Kural açıklamasını şöyle tamamladı: "Bu açıklamayı yapmaya kendimi zorunlu hissetme nedenim de hepimizin Kadir İnanır'a duyduğu sevgi ve saygının büyüklüğüdür. Elbette sabırlı olmalıyız, emek vermeliyiz ve mutlaka özenli davranmalıyız. Sevginizin gücüne olan inancımla..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN