Hayat kurtaran insan zinciri

Hayat kurtaran insan zinciri

Harvey fırtınasının getirdiği aşırı yağışlara teslim olan ABD'nin dördüncü büyük eyaleti Houston'da, yaşlı bir adam sel suyunun hızla yükseldiği yolda, aracında mahsur kalınca çevredekiler yardımına koştu. İnsan zinciri oluşturularak kurtarılan adamın görüntüleri ise dünya gündemine oturdu.

ABD'de devam eden Harvey Kasırgası'ndan görüntüler gelmeye devam ediyor. Houston'da, yaşlı bir adam sel suyunun hızla yükseldiği yolda, aracında mahsur kaldı. 

İNSAN ZİNCİRİ OLUŞTURDULAR

Arabadaki adamı fark edenler, el ele tutuşarak yaşlı adamın bulunduğu araca doğru insan zinciri oluşturdu. Daha sonra yakınlardan geçen bir arabadan getirilen halatla yaşlı adam kurtarıldı.

İnsan zinciri ile kurtarma anı, yolun su basmamış tarafında aracında bulunan Stephanie Mata tarafından görüntülendi. ABD'nin
Teksas eyaleti, Cuma'dan bu yana Harvey Tropikal Fırtınası'nın etkisi altında.

İŞTE O ANLAR

BBC'nin haberine göre, Ulusal Meteoroloji Dairesi, Cedar Bayou bölgesine Cuma'dan bu yana 132 cm yağış düştüğünü açıkladı. En az 20 kişi hayatını kaybederken evlerini su basan yaklaşık 32 bin kişi de oluşturulan geçici barınaklara sığındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN