Hazal Kaya ekranlara geri dönüyor | Son dakika magazin haberleri

Hazal Kaya ekranlara geri dönüyor | Son dakika magazin haberleri

Mercedes Benz Fashion Week'de görüntülenen Hazal Kaya ekranlara geri döneceğinin sinyalini verdi. Etkinliğin ikinci gününde Selma Çilek, Selma State, Belma Özdemir, Raşit Bağzıbağlı, Tuba Ergin, Dilek Hanif, Kiğılı ve Özgür Masur defilelerine ev sahipliği yaptı. Uzun süredir gastronomi eğitimi alan ünlü oyuncu Hazal Kaya " Evlilik hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

Katıldığı etkinlikte çeşitli açıklamalarda bulunan Hazal Kaya, hayranlarını mutlu edecek haberi verdi. Şu an Ali Atay ile birlikte olan Hazal Kaya "Okulum yeni bitti. Şimdi tatil yapıyorum. Tam 8 ayım mutfakta geçti, eğitimim yeni bitti. Bakalım belki yeni bir projeyle ekrana dönerim" diye konuştu. Bu açıklaması ile Kaya, yeni sezonda ekranda olacağının sinyalini verdi.

"MODADAN ANLAMAM"

Mynet'te yer alan habere göre defileyi izleyenler arasında bir süredir ekranlara ara veren güzel oyuncu Hazal Kaya da vardı. Bir dönem aldığı kilolar nedeniyle sık sık gündeme gelen Kaya, bu kez verdiği kilolarla dikkat çekti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu "Modadan çok anladığımı söyleyemem. Alışverişe çıktığımdada yanıma birilerini alıyorum" dedi.

16-10/14/451-3.jpg

AŞÇILIK EĞİTİMİ ALIYOR

Aşçılık eğitimi alan Kaya, yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağı sorusuna "Okulum bitti, keyfim yerinde. Tatil yapıyorum. Bakalım, yeni sezonda yeni bir şeyler olacak inşallah. Özledim vallahi. Bu kadar özleyeceğimi düşünmemiştim" yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN