İbrahim Kutluay kiminle birlikte? Demet Şener ile boşanacaklar mı? Magazin haberleri

İbrahim Kutluay kiminle birlikte? Demet Şener ile boşanacaklar mı? Magazin haberleri

2005'de Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünle dünya evine giren Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşanıyor mu? Aldatma iddialarıyla gündeme gelen çiftin haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki İbrahim Kutluay kiminle birlikte? Demet Şener, “Renkli Sayfalar” programında aldatma iddiaları hakkında neler dedi.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay, boşanıyor. İbo’nun ihanetine uğradığını açıklayan Şener, yüklü bir tazminat isteyecek! Peki herkesin merak ettiği İbrahim Kutluay kiminle birlikte? Sevgilisi yada görüştüğü kadın kim? 2005'te Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlenip 11 yıllık evliliklerini İrem ve Ömer adında iki çocukla taçlandıran Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşanıyor. Yıllardır Kutluay'ın kendisini aldattığı yönündeki haberlere kulak tıkayan ünlü manken, sonunda pes etti. İşte herkesin konuştuğu olay hakkında son yaşanan gelişmeler...

Dün Kanal D'de yayınlanan programa katılan Demet Şener herkesin tartıştığı o konuyu ilk kez gündeme getirdi. 2005’te nikâh masasına oturan ve iki çocukları bulunan çiftin, Kutluay’ın ihaneti nedeniyle boşanacağı öne sürüldü. Demet Şener, iddiaya Kanal D’de yayınlanan “Renkli Sayfalar” programında yanıt verdi.

"HER İLİŞKİ BİTER YENİSİ BAŞLAR"

Şener, programa yolladığı mesajda şöyle dedi: “Ben ‘ailem’ deyip kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim... Her ilişki biter ve yenisi başlar. Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz. Boşanma kararını ben aldım. Çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. İhanet dedikodularını yalanladı, gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter.”

16-10/13/806x378-demet-sener-ve-ibrahim-kutluay-ayriliginin-sebebi-ihanetmis-1476333917233.jpeg

"BOŞANMA DAVASI YOK"

Yayına telefonla bağlanan Demet Şener’in avukatı Aslı Hatemi de şu açıklamayı yaptı: “Şu an tarafımızdan açılmış bir boşanma davası söz konusu değil. Böyle bir durum olursa açıklama yapılacaktır. Ben aile mahremiyeti açısından herkesten anlayış bekliyorum. Temennim, çekişmeli bir sürece girmemek. Dava açıldığında müvekkilim adına gerekli açıklamayı ben yapacağım. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü bir tazminat kazanırsınız. Ama ben boşanma sebebimiz hakkında şu an konuşamam takdir edersiniz ki.” Öte yandan Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın evlerini bir süre önce ayırdıkları ortaya çıktı.

16-10/13/demet-sener-kimdir-1.jpg

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

2000’li yılların başında Demet Akalın’la birlikte olan İbrahim Kutluay’ın, şarkıcıyla evlenmesi beklenirken Demet Şener’le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Kutluay, kısa bir süre sonra Akalın’ın podyumlardan arkadaşı olan Şener’le evlendi. Demet Şener-İbrahim Kutluay ayrılığı hakkında haberler yayılmaya başlayınca, Demet Akalın hayranları şarkıcının “İlahi Adalet” eserinin sözlerinden yola çıkarak sosyal medyada “Yarına kalsa da yanına kalmaz” hashtag’iyle yorumlar yapmaya başladı.

16-10/13/57fdea680f25441f742fb254.jpg

İBRAHİM KUTLUAY KİMDİR?

1973 İstanbul doğumlu olan İbrahim Kutluay eski millî basketbolcudur. Fenerbahçe'nin yıllarca kaptanlığını yapmış olan İbrahim Kutluay kariyerinde Türkiye'de Fenerbahçe, Efes Pilsen, Ülkerspor ve Fenerbahçe Ülker takımlarının formasının giymiştir. Kısa süreliğine NBA'de Seattle SuperSonics takımı ile anlaşan İbrahim Kutluay Yunanistan'da AEK Atina ve Panathinaikos BC takımlarında oynadı. Milli Takım formasını altyapılar dahil toplamda 258 kez giydi. 18 yıllık milli takım döneminde 3212 sayı attı. İbrahim Kutluay basketbola bir süre ara verdikten sonra Türkiye Basketbol 2. ligindeki İstanbul Teknik Üniversitesi'ne transfer oldu. Ancak sık sık yaşadığı sakatlıklardan dolayı burada pek fazla forma şansı bulamadı ve profesyonel basketbol kariyerini sonlandırdı.

16-10/13/demet_8398.jpg

DEMET ŞENER KİMDİR?

11 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Demet Şener Kutluay, Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1. olan Şener “Kahpe Bizans” filmde rol aldı. Daha sonra da Mustafa Altıoklar’ın “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde oynadı. 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenmdi. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

16-10/13/54dca8d3f493b80aa895941d.jpg

2005'de Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünle dünya evine giren Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşanıyor mu? Aldatma iddialarıyla gündeme gelen çiftin haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki İbrahim Kutluay kiminle birlikte? Demet Şener, “Renkli Sayfalar” programında aldatma iddiaları hakkında neler dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN