Hindistan'da yolcu otobüsü faciası: 16 ölü

Hindistan'da yolcu otobüsü faciası: 16 ölü

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir yolcu otobüsü, bariyerlere çarparak devrildi. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Mainpuri bölgesi yargıçlarından Pradeep Kumar, Racastan eyaletinden gelen otobüsün Mainpuri bölgesinde devrildiğini söyledi.

Kazada ilk belirlemelere göre 16 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 13 kişinin yaralandığını belirten Kumar, "Yaralı yolcular, şoförün hız yaptığını ve yolcuların yavaşlamasına yönelik uyarılarını dikkate almadığını anlattı" dedi. 

Otobüsün üstünde seyahat eden yolcu olup olmadığının belirlenmeye çalışıldığını vurgulayan Kumar, "Otobüsteki toplam kişi sayısını araştırıyoruz" dedi.

Bu arada polis yetkilileri de şoförün kontrolü yitirmesi sonucu otobüsün bariyerlere çarparak devrildiğini belirtti. "Hindustan Times" gazetesi ise kazada ölenlerin sayısını 17 olarak duyurdu. 

YENİ DELHİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN