Hırsızlık şüphelisi: Benim suçum yok, sadece arabayı kullandım

Hırsızlık şüphelisi: Benim suçum yok, sadece arabayı kullandım

Konya'da inşaatlardan malzeme çaldıkları iddia edilen Aykut S. ile kardeşi Yunus B., kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden Aykut S., ''Benim suçum günahım yok. Ben sadece yanında arabayı kullandım. Cezaevinden yeni çıktığım için korktum kaçtım" dedi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son dönemlerde merkez Selçuklu ilçesindeki inşaatlarda hırsızlık olaylarının gerçekleşmesi üzerine çalışma başlattı.

HIRSIZLIKTAN 6 KAYDI VAR

Hırsızlığın gerçekleştiği inşaatların bulunduğu bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceleyen polis, şüphelilerin, hırsızlıktan 6 kaydı bulunan ve cezaevinden 1 hafta önce tahliye olan Aykut S. ile 5 kaydı bulunan kardeşi Yunus B. olduğunu belirledi. Polis, bölgede iki kardeşin kasasında inşaat iskelesi yüklü kamyonetle, Kelebekler Vadisi Parkı yakınlarında olduğunu fark etti. Polis sürücüye 'Dur' ihtarında bulundu. Sürücü Aykut S. ise ihtara uymayıp aracıyla kaçmaya başladı. Yaklaşık 10 kilometre süren kovalamaca sonucu şüpheliler Aykut S. ile kardeşi Yunus B. yakalanıp, gözaltına alındı. Kamyonetin kasasında ise yaklaşık 100 kiloluk tahta inşaat iskelesi olduğu saptandı.

Şüphelilerden Aykut A., polise, ''Benim suçum günahım yok. Ben sadece yanında arabayı kullandım. Cezaevinden yeni çıktığım için korktum kaçtım" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KONYA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN