Hüseyin Başaran kimdir? Başaran Holdingin sahibi Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var

Hüseyin Başaran kimdir? Başaran Holdingin sahibi Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var

Hüseyin Başaran kimdir ve Başaran Holdingin sahibi Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var soruları tek kızı Mina Başaran'ı bir uçak kazasında kaybeden işadamı hakkında sosyal medyada sorulmaya başlandı. İşte Başaran Holdingin sahibi Hüseyin Başaran hakkında merak edilen her şey...

İranda meydana gelen kazadan sonra Hüseyin Başaran kimdir ve  Başaran Holdingin sahibi Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var soruları sosyal medyada gündem oldu. İaran'da düşen özel jette İşadamı Hüseyin Başaran'ın tek kızı Mina Başaran vardı. Mina Başaran kazada 7 kız arkadaşı ile birlikte hayatını kaybetti. Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var sorusunun yanıtı merak ediliyor. 

Hüseyin Başaran kimdir? sorusu  İran’da özel bir Türk jetinin düşmesi ile gündeme geldi. Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var ? Başaran Holdingde babasından görevi devralmaya hazırlanan Koç Üniversitesi mezunu Mina Başaran tek çocukmuydu. İşte Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var sorusunun yanıtı...

Tahran yakınlarında bu akşam üzeri düşen Jetin Başaran Holding’e ait olduğu açıklandı. Başaran Holding sahibi Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran da uçakta yer alan kişiler arasında bulunuyordu. Mina Başaran İşadamı Murat Gezer ile nişanlıydı. İkilinin bu ay içinde nikahları kıyılacaktı. İaran'da düşen uçakta mürettebat dahil 11 kişi hayatını kaybetti. Uçakta bulunan Mina Başaran ve arkadaşları, Dubai’de bekarlığa veda partisi düzenlemişlerdi. Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Sosyal medya kullanıcıları Hüseyin Başaran kimdir ve Başaran Holdingin sahibi Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu vardır sorularının yanıtını merak ediyor.  Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

18-03/11/huseyin-basaran-1520793605.jpg

Hüseyin Başaran kızı Mina Başaran İran’da düşen uçakta hayatını kaybetti. Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden Türk özel jeti İran'da düştü. Düşen uçakta bulunan 11 kişi yaşamını yitirdi. Yaşamını yitirenlerin 3'ü mürettebat, 8 kişinin ise yolcu olduğu aktarıldı. Özel jetin Başaran Holding’e ait olduğu açıklanırken, Başaran Holding sahibi Hüseyin Başaran kimdir, Hüseyin Başaran kızı kimdir sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Uçakta bulunan Mina Başaran ve arkadaşları, Dubai’de bekarlığa veda partisi düzenlemişlerdi. Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Mina Başaran, uçak kazasından 1 gün önce sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı...

18-03/11/mine-basaran-son-fotograf-1-1520793658.jpg

18-03/11/mine-basaran-son-fotograf-3-1520793664.jpg

18-03/11/mine-basaran-son-fotograf-4-1520793671.jpg

 

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur. Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var sorusunun yanıtı 2 çocuk oldu.

İRAN'DA DÜŞEN UÇAKTA KİMLER VARDI?

İran'da düşen uçakta 3 mürettabat, Mine Başaran ve onunla beraber 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.
Dubai’den İstanbul’a giderken, İran’da düşen özel jetteki yolcuların detayları belli olmaya başladı.
Uçakta bulunan yolculardan birinin de ünlülerin tercih ettiği giyim markası Lily & Rose'un kurucusu Liana Hananel olduğu açıklandı. Mina Başaran, Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh ve Sinem Akay

BAŞARAN HOLDİNGİN SAHİBİ HÜSEYİN BAŞARAN İRAN'A HAREKET ETTİ

Acı haberi alan Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın İran'a hareket ettiği öğrenildi.

PİLOTLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Hayatını kaybeden pilotların isimlerinin Melike Kuvvet ve Beril Gebeş olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE'DEKİ İLK ÖLÜMLÜ İŞ JETİ KAZASI

11 kişinin hayatını kaybettiği bu kaza, Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası oldu.

HÜSEYİN BAŞARAN'IN İKİ İŞ JETİ VAR

İş adamı Hüseyin Başaran’a ait iki iş jeti bulunuyor. Bu uçaklardan biri daha uzun menzilli Global Express (tescili TC-FRK), diğeri de İran’da düşen Challenger 604’di.

Çift motorlu Challenger 604, Kanadalı Bombardier şirketi tasarımı. Orta menzilli uçağın yolcu kapasitesi 12. Başaran Holdin'e ait uçak 2001 modeldi. İmalat numarası ise 5494'tü.

18-03/12/huseyin-asaran.jpg

İRAN'DA DÜŞEN UÇAĞIN KARA KUTUSU BULUNDU

İran'ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde dün akşam saatlerinde düşen özel Türk uçağının kara kutusu bulundu. Uçak kazasında hayatını kaybedenlerden 8 kişinin cesedi tespit edildi.
İran'ın resmi ajansı IRNA'ya konuşan Çaharmahal ve Bahtiyari eyaleti Kızılay Kurumu Arama Kurtarma Birimi Başkan Yardımcısı Rıza Zahiri, gece saat 03.00 sıralarında arama kurtarma timinin olay yerine ulaştıklarını, dağcılardan oluşan timin, 8 cesedi teşhis ettiklerini söyledi.

Zahiri, 2 cesedin yanık ve parçalanma nedeniyle teşhis edilemediğini 1 cesedin ise arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

KARA KUTUSU BULUNDU

Öte yandan Çaharmahal ve Bahtiyari Eyaleti Vali Yardımcısı Cafer Meydani, düşen uçağın kara kutusunun bulunduğunu bildirdi. Meydani, kara kutunun Kiyar ilçesindeki Helen Dağı'nda bulunduğunu kaydetti.

NE OLMUŞTU?

Akşam saatlerinde İstanbul'a gelmek için Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel Türk uçağı, ülkenin güneybatısındaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Kiyar ilçesinin Durk Enar köyü yakınlarına düşmüş, kazada 3'ü mürettebat 11 yolcunun hayatını kaybettiği duyurulmuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN