İETT'den metrobüs açıklaması: FSM'den gidecek

İETT'den metrobüs açıklaması: FSM'den gidecek

İETT, 15 Temmuz Şehitleri anma törenleri nedeniyle metrobüslerin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergahını kullanacağı açıklandı.

Metrobüs çalışıyor mu sorusu, 15 Temmuz Pazar günü dışarıya çıkacak olan vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri oldu. 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yolların ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün trafiğe kapatılacağını duyuran yetkililer, metrobüs güzergahı hakkında açıklama yaptı.

METROBÜS 15 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ ÇALIŞACAK

İETT'den yapılan açıklamaya göre 15 Temmuz Pazar günü saat 14.00'da Şehitler Köprüsü'nün trafiğe kapatılması dolayısıyla güzergahlarda değişiklik meydana gelecek. İşte, o açıklama;

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri Nedeniyle, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden Anadolu ve Avrupa Geçişleri Pazar Günü Saat 14:00' den itibaren Trafiğe Kapatılacaktır. 

METROBÜS FSM ÜZERİNDEN ÇALIŞACAK

Bu Nedenle, Avrupa Yönünden Anadolu Yönüne Gidecek Yolcularımız için, Pazar Günü Etkinlik Bitimine Kadar Zincirlikuyu Koprü Üzerinden 34Z Numaralı Araçlarımız, FSM (2.) Köprü Güzergahı, Çamlıca Bağlantı Yolunu Kullanarak, E5 Karayolu Üzerinden Uzunçayır Kavşagından Dönerek Söğütlüçeşme istasyonuna gidecektir. 

Metrobüs Araçlarımız Söğütlüçeşme -Zincirlikuyu Arası Geliş ve Gidişlerde Ayni güzergahı kullanacaklardır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN