Igor Tudor'dan Karabükspor Başkanı Tankut'a: Kırgınlık ve üzgünlük olmadan bu işin olmasını isterim

Igor Tudor'dan Karabükspor Başkanı Tankut'a: Kırgınlık ve üzgünlük olmadan bu işin olmasını isterim

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Kardemir Karabükspor’un başarılı Teknik Direktörü Igor Tudor, akşam saatlerinde Kardemir Karabükspor’un başında antrenmana çıktı. Taraftar Tudor'a tepki gösterirken Hırvat hocanın Karabükspor Başkanı Tankut'a "Kırgınlık ve üzgünlük olmadan bu işin olmasını isterim" dediği öğrenildi.

Galatasaray ile anlaştığı yönünde haberler yapılan Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor’un, akşam kırmızı-mavili ekibin başında idmana çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta sahasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Kardemir Karabükspor’da, Teknik Direktör Igor Tudor üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Eşinin doğum yaptığı haberini alır almaz kulüpten bir günlük izin alarak ülkesine giden Tudor, Türkiye’ye döndü.

KARABÜK'E GELDİ

İstanbul’a inen genç teknik adamın, Karabük’e doğru yola çıktığı öğrenildi. 

Kardemir Karabükspor tesislerine gelen Igor Tudor'un, saat 19.00'daki idmana çıkması bekleniyor.

ÜZMEK İSTEMEM

Karabük tesislerine giden ve bu akşam ya da yarın İstanbul'da olması beklenen Igor Tudor, Galatasaray konusuyla ilgili olarak başkan Ferudun Tankut'a şunları söyledi:

"Ben sizi ve Karabükspor'u üzmek istemem. Kırgınlık ve üzgünlük olmadan bu işin olmasını isterim."

YARDIMCISI AYHAN AKMAN OLACAK

Bu arada beIN SPORTS’un haberine göre ise; Igor Tudor'u göreve getirmeyi planlayan Galatasaray yönetimi yardımcı antrenör Ayhan Akman’ı ise takımda tutacak. Igor Tudor’un Galatasaray’daki yardımcılığını Ayhan Akman yapacak.

ANTRENMANDA TEPKİ

Hasan Doğan Tesisleri'ndeki sahada yapılan antrenmana Tudor, takımın başında çıktı. Tudor, antrenman öncesi sahada futbolcularla bir süre görüştü. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Tudor, bazı futbolcularla şakalaştı.

Antrenmanı izleyen bir grup taraftar, 'Kaç para aldın Tudor?' tezahüratı ile teknik adama tepki gösterdi. Yaklaşık 40 dakika süren antrenmanın ardından Tudor, takım ile birlikte kulüp tesislerine geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN