İsmail Kartal Fenerbahçeli eski futbolcuyu istiyor

İsmail Kartal Fenerbahçeli eski futbolcuyu istiyor

Fenerbahçe'den ayrılan Mehmet Topuz henüz hiçbir kulüple transfer anlaşmasına varamamıştı. Kayserispor'a gitmesi beklenen futbolcunun Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü İsmail Kartal ile görüşeceği ve Güney temsilcisine yakın olduğu belirtildi.

Önceki günlerde Gaziantepspor'la anlaşmaya varan İsmail Kartal eski öğrencisi Mehmet Topuz'u transfer etmek istiyor. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra henüz hiçbir takımla anlaşamayan futbolcuyla Kayserispor'un da ilgilendiği ancak teknik direktör Hakan Kutlu'nun bu transfere onay vermediği ifade edildi.

Mehmet Topuz'un transferini yakından takip eden İsmail Kartal'ın oyuncunun tecrübesinden ve farklı bölgelerde oynayabiliyor olmasından dolayı faydalanmak istediği aktarıldı. Kartal'ın Mehmet Topuz'la bu hafta görüşeceği ve oyuncunun transferinin netlik kazanacağı belirtildi.

16-07/25/fft226_mf6153761.Jpeg

Mehmet Topuz geçtiğimiz sezon 11 resmi maça çıktı. 32 yaşındaki futbolcu sarı lacivertli forma ile bu mücadelelerde 1 gol atma başarısı gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN