Şüphe üzerine durdurulan araçta eroin ve hap ele geçirildi

Şüphe üzerine durdurulan araçta eroin ve hap ele geçirildi

Isparta’da polisinin şüphe üzerine durdurduğu ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu otomobilde eroin, hap ve uyuşturucu kullanımı aparatları ele geçildi

Edinilen bilgiye göre, narkotik polisi, dün akşam saat 22.00 sıralarında Antalya-Isparta yolu üzerindeki Sav kasabası yakınlarında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Araç içinde bulunan 5 kişinin, yakalanacaklarını anlayınca kaçma girişiminde bulunduğu ancak polis ekipleri tarafından engellendiği öğrenildi.Yapılan kontrollerde K.S.K, B.E, A.U, F.A. ve S.Y. gözaltına alınırken 3 parça halinde 2,5 gram eroin maddesi, 1 adet suboxone hap ve uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi.Isparta Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gözaltına aldığı 5 şahsa ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yaptığı belirtildi.

ISPARTA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN