İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena saldırısından ilk görüntüler | Son dakika haberleri

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena saldırısından ilk görüntüler | Son dakika haberleri

Vodafone Arena Stadının yakınlarında polis aracına düzenlenen terör saldırısıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hain saldırıdan gelen ilk görüntüler İstanbul'un birçok ilçesinde sesi duyulan patlamanın detaylarını verdi.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Vodafone Arena yakınında polis aracına yapılan hain saldırıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Saldırının çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla düzenlendiği netlik kazanırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 20 yaralının olduğunu açıkladı. Patlamanın hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ile polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Saldırıdan

İstanbul'un birçok ilçesinde sesi duyulan patlamaya ait görüntüler de geldi.  

BAKAN SOYLU: 20 YARALI VAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vodafone Arena saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada "Maçın hemen çıkışında Bursaspor taraftarının dağıldığı çıkışta, taraftarlar dağıldıktan sonra çevik kuvvet polisimizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor. 20'ye yakın yaralı var, şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. İnşallah olmayacağını ümit ediyoruz. Yaralılar polis" dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM İLGİLİ BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım'ın, Vodafone Arena'daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İstanbul Valisi Vasip Şahin'den bilgi aldığı bildirildi.

16-12/10/3d56db55-b179-44c3-a836-f600e2e0d143.jpg

16-12/10/c4bf44a6-bd97-40b4-a21c-9b4be3a69ae7.jpg

16-12/10/584c5e8018c7731ec83f34b2.jpg

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bir dizi telefon görüşmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri takip ediyor.

Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile ayrı ayrı telefonla görüşerek saldırı hakkında bilgi aldı.

İstanbul'da Tarabya'daki ikametgahında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişmeleri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte takip ettiği öğrenildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN