Esenler’de 10 bin aşure ikramı

Esenler’de 10 bin aşure ikramı

Esenler Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı dolayısıyla Esenlerli vatandaşlara paylaşma ve bereketin sembolü olan aşure dağıtıyor

Esenler Belediyesi, her yıl Muharrem ayında geleneksel olarak düzenlediği aşure dağıtımını bu yıl da gerçekleştiriyor. Türkiye’nin 81 ilinden getirilen malzemelerle hazırlanan 10 bin aşure Esenler’in farklı noktalarında vatandaşlara ikram ediliyor. Esenler, Davutpaşa ve Menderes metrolarında vatandaşlara paylaşma ve bereketin simgesi aşure ikramı yapılıyor. Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen malzemelerle pişirilen aşureler, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün organizesinde, cumartesi akşamına kadar dağıtılacak. Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki aşure ikramı ise yine cumartesi günü yapılacak.

İSTANBUL/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN