İstanbul'a dönen Beşiktaş'a uçakta büyük jest

İstanbul'a dönen Beşiktaş'a uçakta büyük jest

Napoli'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek tarihi bir zafere imza atan Beşiktaş kafilesi, İstanbul dönüşünde uçakta sürprizle karşılaştı...

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun favorisi ve lideri konumunda bulunan İtalyanların dev ekibi Napoli’yi evinde 3-2 dize getiren Beşiktaş, İstanbul’a dönüşte kendisini taşıyacak uçak personeli tarafından tezahüratlarla karşılandı.

THY’nin siyah-beyaz renklere boyayıp Beşiktaş logosu koyduğu uçakla Napoli’ye giden Beşiktaş, zaferden sonra aynı uçakla da Türkiye’ye döndü.

ALKIŞLAR VE TEZAHÜRATLARLA KARŞILADILAR

Tüm takım uçağa giderken bir sürprizle karşılaştı. Çünkü uçağın pilotları ve hostesleri siyah-beyazlı takımı “Gücüne güç katmaya geldik” marşı eşliğinde alkışlarla karşıladı. Kaptan pilot uçağın kapısında futbolculara “Hoşgeldiniz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN