İstanbul'da 440 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul'da 440 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin geçtiğimiz hafta yaptığı 2 ayrı yaptığı operasyonda 130 kilogram eroin ve 310 kilogram da skunk ele geçirdi.

Narkotik polisleri, 17 Mayıs'ta Silivri'de, Hırvatistan'dan gelen bir kamyonete düzenlediği operasyonda, kamyonetin tavan kısmına gizlenmiş paketlenmiş halde 310 kilogram skunk ele geçirdi. Operasyon kapsamında Hırvat vatandaşı M.Z. gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Z.'nin emekli narkotik polisi olduğu öğrenildi. 

18-05/23/hel.jpg

HURMA VE HELVALAR ARASINDA EROİN

Narkotik polisleri 20 Mayıs'ta ise Pendik'te, İran'dan gelerek Avrupa'ya hurma ve helva götüren bir TIR'a baskın düzenledi. TIR'da yapılan aramalarda hurma ve helva kutuları arasına gizlenmiş 130 paket halinde toplam 130 kilogram eroin ele geçirildi. İran uyruklu sürücü B.M. gözaltına alındı.

2 KİŞİ DE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.Z. ve B.M. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

İSTANBUL/DHA


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN