İstanbul'da düşen helikopterin kule ile yaptığı konuşma ortaya çıktı

İstanbul'da düşen helikopterin kule ile yaptığı konuşma ortaya çıktı

İstanbul'da bu sabah saatlerinde gerçekleşen helikopter kazasının ardından, kaza öncesi pilot ve kule arasında gerçekleşen son konuşmalar ortaya çıktı. Kayıtlarda pilotun konuşmalarına rastlanılmadı.

İstanbul Büyükçekmece'de düşen 2'si pilot 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası öncesi pilot ve kule arasında son konuşmaları kayıtlara yansıdı.

KULE: PLANINIZ MEVCUT

Kayıtlarda Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi görevlilerinin helikopter pilotuna “İyi günler, planınız mevcut. Gidiş yeri ve tahmini yol boyu yetkisi alabilir miyim?" sözleri kayıtlara geçti. Kayıtlarda pilotun konuşmalarına ise rastlanılmadı.

DÜŞME ANI KAMERADA

İstanbul Büyükçekmece'de kuleye çarpıp düşen helikopterin düşme anı bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN