İstanbul'da Kurt kapanı 8 operasyonu

İstanbul'da Kurt kapanı 8 operasyonu

İstanbul'da 115 noktada 2 bin polis "Kurt Kapanı 8" operasyonunu başlattı. Kentteki yollarda şüpheli görüşen araçlar tek tek kontrol ediliyor.

Birçok noktada asayiş ve terör olayları gibi konuları önleme amaçlı; yaya ve araç denetlemesi yapılıyor. Şüpheli görülen araçlar durdurularak detaylı arama yapılıyor. Şüpheli kişilerin de kimlikleri kontrol ediliyor.

Bir çok noktada asayiş ve terör olayları gibi konuları önleme amaçlı; yaya ve araç denetlemesi yapıldı.  Bostancı İDO İskelesi ve çevresinde şüpheli görülen araçlar durdurularak detaylı arama yapıldı. Şüpheli görülen kişilerin de kimlikleri kontrol edildi.
Beşiktaş Vapur İskelesi önünde de önlem alan polis ekipleri iskeleye gelen şüpheli kişilerin üzerini ve çantalarını aradı. Şüpheli araçlar durdurularak kontrol edildi. Yolcuların üst aramasını yapan ekipler Genel Bilgi Taraması (GBT) yaptı. 'MAYA' isimli polis köpeği de araçlarda uyuşturucu araması yaptı.

BEYZBOL SOPASINA EL KONULDU

Denetim kapsamında Atatürk Havalimanı iç hatlar Terminali  geliş katında  şüpheli bulunan araçlar durdurularak güvenlik arama noktasına yönlendirildi. Araçlar ekipler tarafından titizlikle arandı. Araç kullanıcıları ise GBT kontrolünden geçirildi. Aramalar sırasında araçlardan birinde beyzbol sopasına el konuldu. Uygulamaya takılan Burak Bilmek " Yolcularım geliyor. Diyarbakır'dan, çok iyi bir uygulama vatandaşın emniyette olması için" şeklinde konuştu.

Eşini karşılamaya gelen Serdar Sarı ise " Gayet güzel bir uygulama memnunuz" dedi. 

İSTANBUL/DHA


 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN