İstanbul'da marketlere dadanan hırsızlar yakalandı

İstanbul'da marketlere dadanan hırsızlar yakalandı

Sultanbeyli ve Kağıthane'de silah tehdidiyle marketlerden gasp yaptığı iddiasıyla yakalanan bir kişi tutuklandı, olaya karıştığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Sultanbeyli ve Kağıthane'deki 3 marketten silah tehdidiyle gasp yapılması şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Gasp yapılan 2 market ve gasp girişiminde bulunulan 1 marketin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olayları kar maskeli kişilerin gerçekleştirdiğini tespit etti.

BELGEDE SAHTECİLİK

Şüphelilerin yakalanması için fiziki takip gerçekleştiren polis ekipleri, şüpheli B.N'yi (20) kullandığı otomobilde yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli B.N'nin "silahlı terör örgütü kurma ve yönetmek", "belgede sahtecilik" ve "görevli memura mukavemet" suçlarından emniyette kaydı bulunduğu öğrenildi.

22 BİN LİRA GASPETTİLER

Ayrıca şüphelilerin marketlerden 22 bin 3 lira gasbettiği bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli B.N, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan gasp olayına karıştığı ileri sürülen bir şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN