İşte konsolosluk saldırganının vurulma anı

İşte konsolosluk 
saldırganının vurulma anı

Polis, uyarılarına karşılık alamayınca art arda ateş ediyor. Kalça ve altının hedef alındığı bu ateş sırasında vurulan kadın yere düşüyor.

ABD Konsolosluğu yakınında bir apartmanın boşluğuna gizlenen kadın teröristin çevresi polisler tarafından çevrildi. O polislerden biri kadınla burun buruna geldi.

Kadına belli bir uzaklıktan daha fazla yaklaşmayan polis, bir takım uyarılarda bulunuyor. Kadının elleriyle ilgili uyarıda bulunan polis, bu uyarılara yanıt alamayınca art arda ateş ediyor.

Bu ateş sırasında isabet alan kadın yere düşüyor. Yaralı kadın bulunduğu yerden bir sedyeye konularak ambulansa taşındı ve hastaneye götürüldü.

Rahatlığı şaşırttı

Teröristin vurulmasını an be an görüntüleyen şahsın rahatlığı ise kameraya yansıdı. Polisin dışarı çıkmaması konusunda uyardığı şahıs, gülerek teröriste ateş eden polisin arkasına gidiyor. Şahsın, kendisini ateş hattından çekmek isteyen bir diğer polisi "bana dokunma" diye uyardığı gözlendi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN