İsviçre treninde yolculara bıçaklı saldırı: 7 yaralı - Son dakika haberleri

İsviçre treninde yolculara bıçaklı saldırı: 7 yaralı - Son dakika haberleri

İsviçre'nin doğusundaki St. Gallen şehrindeki bir trende aniden yolculara saldıran bıçaklı bir adam 7 kişiyi yaraladı. Yanında taşıdığı yanıcı sıvı ile tren kompartmanını ateşe veren saldırgan bıçakla da 7 kişiyi yaraladı.

İsviçre'nin  St. Gallen şehrindeki bir saldırgan yanında taşıdığı yanıcı sıvı ile kompartmanları ateşe verip, bıçakla 7 kişiyi yaraladı.

GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan yolcular arasında 6 yaşında bir çocuğun da olduğu belirtiliyor. 27 yaşındaki saldırganın yanında taşıdığı yanıcı sıvı ile tren vagonunu da ateşe verdiği ve daha sonra trendeki güvenlik görevlileri tarafından göz altına alındığı belirtildi. Trenin mühürlendiği ve İsviçre İçişleri Bakanı'nın olayla ilgili acil oturum talep ettiği belirtiliyor.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Trenin Salez şehrine yaklaşmakta olduğu sıralarda gerçekleşen olayın ardından yaralanan 7 kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi. St. Bartz polis müdürlüğü sözcüsü Bruno Metzger olayın gerçekleştiği esnada vagonda başka insanların da olduğunu söyledi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN