Kanarya Mahallesi'ndeki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kanarya Mahallesi'ndeki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Polis, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ndeki Ufuk Kıraathanesi'ne ateş açılması sonucu 2 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili yeni görüntüleri basınla paylaştı.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ndeki Ufuk Kıraathanesi'ne ateş açılması saldırısıyla ilgili gözaltına alınan terör örgütü PKK üyesi 4 kişiden 3'ü dün gece tutuklanmış, 1 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
İstanbul TEM ekipleri olayla ilgili hazırladıkları yeni görüntüleri basınla paylaştı.

Görüntüye yansıdı

Görüntüler, bir harita üzerinde olay yerinin gösterilmesi ile başlıyor. Abdülsamet S.C. ve R.A adlı zanlıların saat 21.32 sıralarında bir minibüsle Ufuk Kıraathanesi'nin önünden geçmeleri görüntülere yansıyor.

Aynı minibüsün saat 21.49'da yeniden Ufuk Kıraathanesi önünden geçtiği dikkat çekiyor.

Koşarak kaçıyorlar

Minibüs, saat 21.51'de kahvehanenin arka sokağına giderken üçüncü kez görüntüleniyor.

Saatler 21.55'i gösterdiğinde ise kahvehanenin arka sokağından gelen yüzleri beyaz maskelerle kapalı Abdülsamet S.C. ve R.A.'nın kahvehanenin önünde ateş açması görüntülere yansıyor. Daha sonra 2 saldırganın koşarak kaçtığı görülüyor.

Son olarak, polis helikopterinin havadan destek vermesiyle, Özel Tim ekiplerinin çeşitli adreslere yaptığı baskınlarda gözaltına aldığı 1 kişi de görüntülere yansıyor.




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN