Karabağ'ın talihsizliği sosyal medyada gündem oldu

Karabağ'ın talihsizliği sosyal medyada gündem oldu

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar dün Monaco'da çekildi ama bir takım var ki kuralardan sonra gündeme oturdu. O takım da kardeş ülkeden Karabağ...

Şampiyonlar Ligi kurasında, temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Fransa'nın Monaco, Portekiz'in Porto ve Almanya'nın Leipzig takımları ile eşleşti. Beşiktaş'ın kurası tam da istediğimiz gibi, dişine göre rakiplerden oluşmaktaydı.

Bizde sevinç ve heyecan hüküm sürerken, kardeş ülke Azerbaycan yıkılmıştı.

KARDEŞ 'ÖLÜM GRUBUNDA'

Bir Twitter kullanıcısının da yazdığı gibi 'adı kadar bahtı da kara' Karabağ, deyim yerindeyse ölüm grubuna düştü. 

Geçen sezon dünya futbolunun en önemli ligi İngiltere Premier Lig'nde şampiyonluğu göğüsleyen Chelsea, son yıllarda Diego Simeone ile müthiş bir çıkış yakalayan Atletico Madrid ve İtalya Ligi'nin dev ekiplerinden Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Roma...

Bir Azeri sosyal medya kullanıcısının isyanı ise büyük ilgi görerek gündeme oturdu.

KOPENHAG'I ELEDİLER

Karabağ, rakibine 2-1 mağlup olmasına rağmen deplasman kuralıyla toplamda 2-2'lik skorla tur atlayan taraf oldu. Karabağ bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başaran ilk Azerbaycan takımı oldu.

17-08/25/741aa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN