'Hayalimi gerçekleştirdim' diyerek 26 bin TL'lik yüzlerce Kazı Kazan kartı almıştı! Yeni videosuyla da sosyal medyayı salladı

'Hayalimi gerçekleştirdim' diyerek 26 bin TL'lik yüzlerce Kazı Kazan kartı almıştı! Sosyal medya fenomeni Ecem Taser, bu kez başka videosuyla da sosyal medyayı salladı! Kimi takipçileri olumsuz tepki gösterirken kimi takipçileri de onu destekledi! İşte o video...

Yüzlerce 'Kazı Kazan' kartlarına yüklü meblağ ödeyerek satın alan sosyal medya fenomeni, paylaştığı video viral olmuştu. Kartlarına 26 bin TL ödemişti. Bu kez bambaşka konu ile sosyal medyayı salladı.

ecem-taser-neden-cocuk-yapmiyoruz-videosu.png

Sosyal medya fenomeni Ecem Taser, neden çocuk yapmadığına dair açıklama yaptığı bir videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

ecem-taser-neden-cocuk-yapmiyoruz-videosu2.png

Videosuna “Neden çocuk yapmıyoruz?” sorusuyla başlayan Ecem Taser videosunda çocuk yapmama sebeplerini açıkladı.

ecem-taser-neden-cocuk-yapmiyoruz-4.png

6 yıldır evli olduklarını ve bugüne kadar en sık aldıkları sorunun bu olduğunu söyleyen Ecem Taser, önceleri bu soruyu duyduğunda çok kızdığını söyledi.

ecem-taser-neden-cocuk-yapmiyoruz-videosu1.png

Köpeğini görünce ‘Buna bakacağınıza bir çocuk yapın’ diyenlerin olduğunu dile getiren Ecem Taser “Artık çocuk yapmak bir karar meselesi ve eskisi kadar popüler bir fikir değil.” dedi.

ecem-taser-neden-cocuk-yapmiyoruz-videosu-3.png

Çocuk yapmayı fazla fedakarlık istediğini belirten sosyal medya fenomeni “Etrafımdaki hiçbir anneyi mutlu görmüyorum, yeteri kadar iyi görmüyorum çünkü hayatlarını tamamen çocuklarına adamışlar ve çocuklarının mutlulukları üzerine bir sistem kurmuşlar. Aşırı derecede fedakarlık yapmayı hayatlarının mottosu haline getirip kendi hayatlarından tamamen vazgeçmişler.” şeklinde konuştu.

ecem-taser-neden-cocuk-yapmiyoruz-videosu-5.png

Viral olan videosunda “O yüzden benim kadar pimpirikli bir insan bence anne olmamalı” diyerek sebeplerini bitirdi.