Kartal deplasmanda kanatsız kaldı

Kartal deplasmanda kanatsız kaldı

Son üç lig maçında hanesine sadece 1 puan yazdıran Kartal, taraftarını kahretti. Dışarıda kırmızı kartlara takılan ve kazanmayı unutan Siyah-Beyazlı ekip, 4 deplasmanda sadece Kasımpaşa sınavını 11 kişi bitirdi.

Şenol Güneş ile gıpta edilen bir takım haline gelen ve şampiyonluklara ambargo koyan Beşiktaş’ta parlak günler geride kaldı... Devler Ligi’ne 2’de 2 ile başlayarak tarihe geçen Kara Kartal, ligde ise yokları oynamaya başladı. Asıl yıkımı deplasmanda yaşayan Siyah-Beyazlı takım, Gençlerbirliği’ne de yenilmekten kurtulamadı. Dış sahada son 5 sezonun en kötü performansına imza atan Beşiktaş, 8’inci hafta sonunda 20 puan ve 12 averaja ulaştığı geçen sezonu mumla arattı. Bu sezon 14 puan ve 4 averajda kalan Kartal’ın attığı gol sayısı 18’den 13’e inerken, yediği gol 6’dan 9’a yükseldi. Geçen sezon aynı dönemi namağlup geçen Siyah-Beyazlılar, bu kez 2 yenilgi aldı. Dış sahadaki bir diğer sorun da kırmızı kartlar oldu. Güneş’in tribüne gönderildiği Fenerbahçe derbisinde 3 oyuncusu kırmızı kart gören Beşiktaş, Karabük ve Gençlerbirliği maçlarını da 10 kişi tamamladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN